Libnet.ro
UNICEF

08:31

SCANDAL intre Ministerul Justitiei si DNA! Sorina Matei: Parca vad ca PSD isi contesta propria lege la CCR. Cum ar fi?

B1 B1,
SCANDAL intre Ministerul Justitiei si DNA! Sorina Matei: Parca vad ca PSD isi contesta propria lege la CCR. Cum ar fi?

Scandalul dintre Ministerul Justitiei si DNA pe tema delegarilor din institutie ia amploare. Tudorel Toader, procurorul general Augustin Lazar si sefa interimara a DNA, Anca Jurma, au avut o intrevede, marti,. continuă pe B1

Sorina Matei, despre piruetele lui Tudorel Toader: Ar trebui sa stii despre ce este vorba

Jurnalista Sorina Matei il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia ii reproseaza ca ca muta discutia de la o tema la alta in contextul discutiilor despre detasarile si delegarile din.

Ministerul Justitiei reia luni procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, in timp ce Toader intra in concediu

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, dupa ce, la prima selectie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidati. In acelasi timp, ministrul Toader a anuntat ca pleaca in.

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, dupa ce, la prima selectie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidati.

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie

Ministerul Justitiei reia astazi procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, dupa ce, la prima selectie, ministrul Tudorel Toader nu a acceptat niciunul din cei patru candidati, relateaza News. ro.

Ministerul Justitiei incepe o noua selectie pentru propunerea de numire in functia de procuror-sef al DNA

Ministerul Justitiei incepe, luni, o noua selectie pentru propunerea de numire in functia vacanta de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit MJ, noua procedura se va desfasura in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )