Libnet.ro
UNICEF

08:31

Sefii BCCO si DIICOT Alba Iulia, prima aparitie publica dupa scandalul Berbeceanu

Adevărul Adevărul,
Sefii BCCO si DIICOT Alba Iulia, prima aparitie publica dupa scandalul Berbeceanu

Sefii BCCO si DIICOT Alba Iulia, comisarul sef Gabriel Florescu si procurorul Ioan Muresan, au organizat joi, 21 noiembrie 2013, o conferinta de presa comuna. Demersul s-a dorit sa arate ca cele doua structuri colaboreaza in continuare in conditiile in care fostul comandant al BCCO, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv. continuă pe Adevărul

Alba Iulia, prima localitate din Romania care a primit rating Moodys

Municipiul Alba Iulia este prima localitate din Romania care a primit rating Moodys, respectiv Ba1, potrivit primarului Mircea Hava. Moodys a anuntat, marti, ca a atribuit orasului Alba Iulia ratingul Ba1,.

CSM apara reputatia sefului DIICOT Alba Iulia. Ioan Muresan este acuzat de Traian Berbeceanu ca i-a fabricat dosarul

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis, marti, sa ii apere reputatia procurorului-sef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Muresan, dupa ce fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, l-a acuzat de santaj si fabricarea dosarului in care este cercetat.

Dosarul Berbeceanu: CSM discuta apararea reputatiei procurorului Ioan Muresan, seful DIICOT Alba Iulia

Consiliul Superior al Magistraturii discuta marti, 19 noiembrie, raportul Inspectiei Judiciare cu privire la apararea reputatiei procurorului Ioan Muresan, seful DIICOT Alba Iulia. Magistratul a solicitat apararea reputatiei dupa ce a aparut in spatiul public scrisoarea comisarului sef Traian Berbeceanu, fostul comandant al BCCO Alba Iulia.

VIDEO Cum a fost prins un tanar traficant de droguri din Alba Iulia

BCCO si DIICOT Alba Iulia au facut publice joi, 21 noiembrie, precizari suplimentare in cazul unui tanar de 21 de ani arestat saptamana trecuta pentru trafic de droguri. Florin Marius Mihaltan a fost prin in flagrant in timp ce incerca sa vanda o cantitate de 25 de grame de canabis.

Alba Iulia este prima localitate din Romania care are rating: Ba1 cu perspectiva negativa

Municipiul Alba Iulia este prima localitate din Romania al carei rating a fost publicat de agentia internationala Moodys. Ratingul obtinut este Ba1 cu perspectiva negativa, dar evalueaza pozitiv capacitatea de a rambursa datoria contractata si angajamentul de a onora obligatiile de plata asumate.

Alba Iulia, primul oras din Romania cu rating Moodys.

Alba Iulia este prima localitate din Romania care a primit rating Moodys, respectiv Ba1, informeaza Mediafax. Moodys a anuntat, marti, ca a atribuit orasului Alba Iulia ratingul Ba1, cu perspectiva negativa, sustinut de managementul prudent al bugetului local si de rezervele confortabile de bani, dar limitat de capacitatea municipalitatii de a atrage venituri si de posibila crestere a gradului de indatorare. Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, marti, .

Ce se intampla la Alba Iulia de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba au facut public programul manifestarilor ce vor fi organizate cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei. Programul se intinde pe perioada a doua zile si are in centrul sau evenimente ce se desfasoara in Cetatea Alba Carolina.

Avocat din Alba Iulia condamnat definitiv la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Un avocat din Alba Iulia a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta. Radu Flaviu Chebutiu a primit bani de la un barbat pentru a interveni la medici legisti in scopul obtinerii unei alcoolemii favorabile acestuia intr-un dosar penal in care era cercetat.

Judecator din Alba Iulia, declarat incompatibil de ANI, in atentia CSM pentru abateri disciplinare

Consiliul Superior al Magistraturii dezbate miercuri un raport al Inspectiei Judiciare referitor la un judecator din Alba Iulia. Raportul are ca obiect un articol din legislatie privind abateri disciplinare ale magistratilor si se refera la judecatorul Stefan Ovidiu Toth.

Festival de Romania, de 1 Decembrie la Alba Iulia

Autoritatile din Alba Iulia au luat decizia sa modifice identitatea manifestarilor organizate de Ziua Nationala, in 1 Decembrie 2013. Evenimentul se va numi Festival de Romania si va fi o sarbatoare cu adevarat populara, fara orice implicare politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )