Libnet.ro
UNICEF

11:45

Telekom scumpeste abonamentele din cauza OUG 114. Cu cat vor fi majorate

Adevărul Adevărul,
Telekom scumpeste abonamentele din cauza OUG 114. Cu cat vor fi majorate

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, anunta compania. continuă pe Adevărul

CLAUDIU NASUI, USR: Ratingul Romaniei a scazut din cauza OUG 114

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca ratingul tarii noastre a scazut din cauza OUG 114 si nu din cauza lipsei bugetului, asa cum sustin autoritatile.

CNIPMMR: 7.800 de firme romanesti s-au inregistrat in Ruse de la inceputul acestui an, din cauza OUG 114

Aproximativ 7. 800 de firme romanesti s-au inregistrat, de la inceputul acestui an, in Bulgaria, in orasul Ruse, din cauza implicatiilor negative multiple ale OUG 114 asupra intregului mediu economic. Reprezentantii Consiliului National al.

Scrisoarea trimisa de Teodorovici la Standard Poors il contrazice pe Valcov: RATINGUL DE TARA SCADE DIN CAUZA OUG 114, NU A BUGETULUI NESEMNAT DE IOHANNIS

Guvernul a trimis, vineri, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors in care recunoaste ca OUG 114 Taxa pe lacomie) este cauza scaderii ratingului de tara si promite ca va fi corectata taxa pe ac.

Liberalii depun motiune mpotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Liberalii depun motiune impotriva ministrului Teodorovici din cauza OUG 114

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat luni, la finalul Biroului Executiv al PNL, presedintele formatiunii Ludovic Orban, principalul capat de acuzare impotriva ministrului fiind ordonanta de urgenta 114.

Telekom scumpeste abonamentele tuturor serviciilor. Cu cat vor fi majorate

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, anunta compania.

Cum justifica Dancila taxele din controversata OUG 114. Premierul a vorbit inclusiv despre o chestiune de justitie fiscala (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat exemplul altor state din Uniunea Europeana pentru a justifica noile taxe din controversata Ordonanta 114. Social-democrata chiar a facut referire la o declaratie a ministrului.

Dancila, dupa dezbaterile din Parlament pe OUG 114: Circul si jignirile la care am asistat m-au dezamagit profund

Premierul Viorica Dancila s-a aratat dezamagita de dezbaterile de luni din Parlament pe OUG114. Despre OUG 114, Guvernul are datoria si obligatia sa asigure o dezbatere ampla pentru deciziile care se iau.

Noi MAJORARI de preturi, ca efect al OUG 114: Electrica anunta scumpirea energiei

Efectele OUG 114 Taxa lacomiei) au inceput sa apara. Dupa RCSRDS si Telekom, si electrica anunta scumpiri. Facturile la energie pentru consumatorii industriali vor creste in curand, a confirmat.

Tariceanu, presedintele ALDE: Am discutat azi cu Vodafone despre implicatiile OUG 114 asupra pietei de comunicatii

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si al ALDE, partid aflat la guvernare, a declarat marti ca s-a intalnit cu oficialii Vodafone cu care a discutat implicatiile OUG 114 asupra pietei de comunicatii mobile, in contextul in care anul acesta va avea loc licitatia pentru obtinerea de frecvente pentru tehnologia 5G. Tariceanu a mai spus ca va primi probabil atat el cat si Guvernul un document din partea Asociatiei operatorilor mobili AOMR) care sa rezume problemele pietei telecom. Ce nu spune seful ALDE este ca un astfel de document a fost transmis deja Guvernului inca din luna ianuarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )