Libnet.ro
UNICEF

08:31

Trafic ingreunat de ninsoare in opt judete din vest si sud, inclusiv pe autostrada

B1 B1,
Trafic ingreunat de ninsoare in opt judete din vest si sud, inclusiv pe autostrada

Traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare pe drumurile nationale si europene din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv pe tronsoane ale . continuă pe B1

Trafic ingreunat de ninsoare pe mai multe drumuri din tara (VIDEO)

Ninsori abundente in toata tara. Se circula greu pe mai multe drumuri, iar mai multe echipaje de Politie verifica daca masinile sunt echipate cu anvelope de iarna. Trafic ingreunat si intre Ramnicu Sarat.

Cod portocaliu de ninsoare in 10 judete din estul si sudul tarii, cod galben in 25

Meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din estul si sudul tarii, in timp ce alte 25 de judete vor fi sub cod galben, de duminica seara pana luni seara.

Trafic ingreunat si accidente in zonele afectate de ninsori

Traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare pe soselele din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv pe tronsoane ale autostrazii A1, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Totodata, in Arad si Timis au avut loc accidente soldate cu doi morti si sase raniti din cauza conditiilor meteorologice.

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din sud-estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea. ANM informeaza ca este posibil sa emita cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii. Populatia din aceste zone este sfatuita de autoritati sa evite sa circule in noaptea care urmeaza .

Ion Sandu (ANM): Este posibil sa emitem cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat ca este posibil ca ANM sa emita cod rosu de viscol, in noaptea de duminica spre luni, pentru judete precum Buzau, Ialomita, Braila si Vrancea, informeaza Agerpres. MAI: Recomandam populatiei din sudul tarii sa evite circulatia in noaptea care urmeaza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )