Libnet.ro
UNICEF

08:16

Turneul Campioanelor: S-a anuntat cand joaca joi Simona Halep ultimul meci din grupe

Online Sport Online Sport,
Turneul Campioanelor: S-a anuntat cand joaca joi Simona Halep ultimul meci din grupe

Marti seara, WTA a anuntat programul zilei de joi din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Meciurile se vor juca la ore separate, iar Simona Halep va juca prima. In stire gasiti si imaginea zilei de marti, o imagine a dezamagirii cu Simona Halep la conferinta de presa, dupa infrangerea in fata Mariei Sharapova. continuă pe Online Sport

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta joaca marti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

GAME cu GAME Turneul Campioanelor: Simona Halep contra Maria Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep. Aceasta a jucatmarti de la ora 13:30 pentru a sasea oara in cariera impotriva Mariei Sharapova.

Turneul Campioanelor: Simona Halep are meci marti cu Sharapova

WTA a anuntat luni dimineata programul zilei de marti de la Turneul Campioanelor, acolo unde o regasim pe Simona Halep.

Turneul Campioanelor: Simona Halep deschide duminica cu Pennetta

WTA a anuntat programul primei etape a grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore, din 2015.

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor duminica intr-un meci cu Flavia Pennetta

Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09. 00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

Pennetta obtine prima victorie la Turneul Campioanelor si ramane in carti in Grupa Rosie

Flavia Pennetta a invins-o marti pe Agnieszka Radwanska in primul meci al zilei gin Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, cu 7-6 7-5) 6-4. A doua intalnire din Grupa Rosie are loc de la13:30 intre Simona Halep si Maria Sharapova.

LIVE Turneul Campioanelor: Radwanska - Pennetta (9:00)

Urmariti astazi meciurile zilei de la Turneul Campioanelor. In Grupa Rosie sunt programate partidele Agnieszka Radwanska - Flavia Pennetta, de la ora 9:00, pe care o puteti urmari live text in pagina de mai jos.

Turneul Campioanelor: Muguruza si Kerber debuteaza cu victorii in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova. Tot in Gupa Alba, Angelique Kerber a invins-o luni pe Petra Kvitova, 6-2 7-6 7-3).

Turneul Campioanelor: Muguruza debuteaza cu victorie in Grupa Alba

Garbine Muguruza a castigat luni primul sau meci de la Turneul Campioanelor, 6-3 7-6 7-4) contra jucatoarei Lucie Safarova .

Turneul Campioanelor: Simona Halep i-a scos tenisul din cap castigatoarei de la US Open

Simona Halep a inceput in forta Turneul Campioanelor, pe care are sanse mari sa il castige. Romanca a trecut duminica dimineata cu 6-0 6-3 de Flavia Pennetta, jucatoarea care o invinsese la US Open in drumul spre titlu. Halep are deja un punct in clasamentul Grupei Rosii, pe care il gasiti actualizat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )