Libnet.ro
UNICEF

11:45

UPDATE. Bucuresti: Patru copii si doi adulti, raniti in parcul Cismigiu

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Bucuresti: Patru copii si doi adulti, raniti in parcul Cismigiu

Sase persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in apropierea unui loc de joaca din parcul bucurestean Cismigiu, dupa ce o creanga s-a desprins dintr-un copac. continuă pe România Liberă

Parcul Cismigiu din Capitala: Doua mame si patru copii, raniti de o creanga rupta dintr-un copac din cauza vantului

Panica in parcul Cismigiu din Capitala. Doua mame si patru copii au fost raniti, duminica seara, dupa ce o creanga s-a rupt dintr-un copac si a cazut in zona locului de joaca, informeaza B1.

Patru copii raniti in accidentul de la Persani mai sunt internati in spitalele brasovene

Patru copii dintre cei raniti in accidentul rutier de vineri din zona Persani pe DN1 au mai ramas internati in spitalele din Brasov, unul la Spitalul Clinic de Copii si alti trei la Spitalul Clinic Ju.

Patru copii raniti in accidentul de la Persani mai sunt internati in spitalele brasovene

Patru copii dintre cei raniti in accidentul rutier de vineri din zona Persani pe DN1 au mai ramas internati in spitalele din Brasov, unul la Spitalul Clinic de Copii si alti trei la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, potrivit prefectului Ciprian Bancila.

Doua femei si patru copii, raniti in Parcul Cismigiu, dupa ce o creanga a cazut peste ei

Doua femei si patru copii - cu varste cuprinse intre trei si sase ani - au fost raniti duminica, in Parcul Cismigiu, de o creanga care s-a rupt dintr-un copac, in zona unui loc de joaca, a anuntat ISU Bucuresti.

Accidentul de autocar de la Persani: Patru copii raniti mai sunt internati in spitale din Brasov

Patru copii raniti in accidentul rutier produs vineri pe DN 1, in zona Persani, mai sunt internati in spitale din Brasov, unul la Spitalul Clinic de Copii si alti trei la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, potrivit prefectului Ciprian Bancila, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, cel internat la Spitalul de Copii a fost operat la mana stanga si va mai ramane cateva zile sub observatie.

Palatul Copiilor Iasi: in autocar erau 25 copii, doi profesori insotitori si doi soferi

Claudia Ciobanu, directoarea Palatului Copiilor din Iasi, sustine ca in autocarul care a plecat din Iasi spre Arad se aflau 25 copii, doi profesori insotitori si doi soferi.

UPDATE. Rusia: 14 copii au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

UPDATE. Bucuresti: Un barbat a protestat timp de cateva ore la etajul al 16-lea al Hotelului Intercontinental

Un barbat a protestat, vineri dimineata, la etajul al 16-lea al hotelului Intercontinental din Bucuresti. Omul sustinea ca are probleme financiare. A fost convins de negociatorii politiei sa renunte la protest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )