Libnet.ro
UNICEF

17:15

10 cele mai frumoase destinatii pentru un city break in luna mai

Adevărul Adevărul,
10 cele mai frumoase destinatii pentru un city break in luna mai

La ce serveste sa amani calatoria pana la vara cand anul acesta luna mai iti pune in calendar doua ocazii sa iti faci bagajele si sa pornesti in concediu. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai frumoase destinatii pentru un city-break in luna mai

Cine spune ca trebuie sa astepti vacanta de vara ca sa te poti bucura de cateva zile de liniste si relaxare, departe de rutina zilnica? City-break-urile sunt mereu solutia salvatoare pentru cei care vor sa plece intr-o scurta calatorie.

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase urari, mesaje, sms-uri de Sfantul Gheorghe

Cu ocazia acestei minunate zile de nastere iti doresc tie, draga Gheorghe tot ce este mai bun pe acest pamant si multa multa sanatate. La multi ani! La multi ani.

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

Fostul sef al FBI: Putin i s-a laudat lui Trump ca rusii au unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume

Dezvaluiri incendiare despre presedintele SUA ale fostului director al FBI, James Comey. Potrivit unei note scrise de acesta, Donald Trump a afirmat ca presedintele rus Vladimir Putin i s-a laudat ca rusii au.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate urari pentru Sfantul Gheorghe

Sa fii mereu tanara) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa.

Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de.

Cele mai bune legume din Bucuresti

Diferenta dintre marile restaurante si celelalte o vezi, cu adevarat, la legume si la sosuri. Nu la carne, la peste si la ce mai poti primi intr-o farfurie. Replica lui Paul Bocuse, cum ca un peste e un excelent pretext pentru un sos bun, e o sinteza foarte plastica si elocventa in aceasta privinta.

Ele sunt cele mai romantice zodii! Cand se indragostesc fac totul pentru persoana iubita

Exista cateva zodii care dau totul atunci cand sunt indragostite. Oricine si-i doreste alaturi. Iata care sunt cele mai romantice zodii! Taur Taurii sunt genul de persoane pentru care dragoste este cel mai.

EY: Cele mai longevive afaceri de familie din Romania sunt acum in fata primului test major: transferul conducerii catre generatia urmatoare

Cele mai longevive afaceri de familie din Romania abia trec de un sfert de secol de existenta, multe dintre acestea fiind acum in fata primului test major, transferul conducerii catre generatia urmatoare, spune Gabriel Sincu, coordonator al diviziei de consultanta pentru afaceri de familie din EY Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )