Libnet.ro
UNICEF

17:30

10 semafoare din Bucuresti sunt defecte. Traficul este aglomerat, fiind si prima zi de scoala, dupa vacanta intersemestriala

România Liberă România Liberă,
10 semafoare din Bucuresti sunt defecte. Traficul este aglomerat, fiind si prima zi de scoala, dupa vacanta intersemestriala

Zece semafoare din cele mai importante intersectii bucurestene nu functioneaza, luni dimineata, iar traficul se desfasoara in conditii grele, fiind si prima zi de la reluarea scolilor, dupa vacanta intersemestriala, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe România Liberă

DEZVALUIREA SAPTAMANII. Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean. Care este legatura sefului PSD cu proprietarul imobilului in care locuieste. Oficial exista doar un cabinet stomatologic in chirie |EXCLUSIVITATE

Locuinta din Bucuresti a lui Liviu Dragnea este inconjurata de mister. Blocul de lux cu patru etaje in care se afla apartamentul este detinut de un foarte discret om de afaceri nascut in Teleorman. in acte, insa, imobilul nu este defalcat pe apartamente.

Brigada Rutiera: 10 semafoare defecte in Bucuresti. Femeie grav accidentata in Piata Romana din Capitala

Zece semafoare sunt defecte in Capitala, traficul fiind aglomerat in prima zi de la reluarea scolilor. Nici metroul nu a functionat mai bine, au precizat cei care au ales aceasta varianta.

Kelemen Hunor: Nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime

Kelemen Hunor, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, a declarat ca nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime. Guvernul de la Bucuresti trebuie sa recunoasca faptul.

VIDEO Un soarece a fost filmat in frigiderul cu branzeturi al unui supermarket din Bucuresti

Clientii unui supermarket din Bucuresti au filmat un soarece in frigiderul cu branzeturi, muscand dintr-o roata de cascaval. Imaginile au fost postate saptamana aceasta pe internet. Magazinul a fost inchis pentru deratizare imediat dupa incident, potrivit Digi 24. Masura de inchidere a magazinului este una provizorie, de 7 zile.

IMAGINI REVOLTATOARE: SOARECE filmat in FRIGIDERUL CU BRANZETURI al unui SUPERMARKET din Bucuresti, in timp ce RONTAIA de zor o roata de cascaval (VIDEO)

Un soarece a fost filmat in timp ce se afla intr-un frigider cu branzeturi al unui supermarket din zona stadionului Olimpia, din Bucuresti. Doua filmulete au fost publicate pe internet la.

Soarece filmat in timp ce manca branzeturi, intr-un Mega Image din Bucuresti. Cum explica situatia reprezentantii magazinului |VIDEO

Un soarece a fost filmat in timp ce mergea si, probabil, manca din rotile de cascal dintr-un frigider al unui supermarket Mega Image din Bucuresti. Reprezentantii magazinului au inchis unitatea respectiva, pentru deratizare, iar frigiderul a fost igienizat.

Umorul, arma protestelor antiguvernamentale. Ce mesaje au transmis romanii, din Bucuresti si din alte orase din tara, Guvernului Grindeanu

Actiunile, pe sest, ale Guvernului Grindeanu au reusit sa scoata, in strada, o tara intreaga, iar arma protestatarilor a fost umorul. Timp de 13 zile, manifestantii s-au prezentat in Piata Victoriei din Bucuresti si in tara, .

Inditex a deschis primul magazin Stradivarius Man din Bucuresti, in Park Lake

Brandul de imbracaminte Stradivarius, parte a grupului Inditex, cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a deschis primul magazin Stradivarius Man din Bucuresti, in Park Lake, ca urmare a strategiei internationale de extindere, dupa cum au.

Senatorul Serban Nicolae: Unii lupta impotriva coruptiei doar din gura. Sunt convins ca poporul roman nu vrea continuarea luptei anticoruptie prin protocoale secrete

PSD a sustinut, de-a lungul timpului, lupta anticoruptie in adevaratul sens al cuvantului, sustine presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae. in opinia sa, romanii vor ca eforturile impotriva coruptiei sa continue, insa nu prin protocoale secrete.

Am ajuns intr-o societate in care strada dicteaza legile. Reactii dupa protestele din ultimele doua saptamani:Totul este controlat! Noi, romanii, suntem niste pioni! (VIDEO)

A fost a sasea zi de proteste si la Palatul Cotroceni. Oamenii s-au adunat cu sutele si au scandat, la fel ca in zilele precedente. Vor demisia presedintelui tarii si reclamanereguli in sistem.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )