Libnet.ro
UNICEF

06:15

DEZVALUIREA SAPTAMANII. Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean. Care este legatura sefului PSD cu proprietarul imobilului in care locuieste. Oficial exista doar un cabinet stomatologic in chirie |EXCLUSIVITATE

România Liberă România Liberă,
DEZVALUIREA SAPTAMANII. Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean. Care este legatura sefului PSD cu proprietarul imobilului in care locuieste. Oficial exista doar un cabinet stomatologic in chirie |EXCLUSIVITATE

Locuinta din Bucuresti a lui Liviu Dragnea este inconjurata de mister. Blocul de lux cu patru etaje in care se afla apartamentul este detinut de un foarte discret om de afaceri nascut in Teleorman. in acte, insa, imobilul nu este defalcat pe apartamente. continuă pe România Liberă

EXCLUSIVITATE. Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean. Care este legatura sefului PSD cu proprietarul imobilului in care locuieste. Oficial exista doar un cabinet stomatologic in chirie

Locuinta din Bucuresti a lui Liviu Dragnea este inconjurata de mister. Blocul de lux cu patru etaje in care se afla apartamentul este detinut de un foarte discret om de afaceri nascut in Teleorman. in acte, insa, imobilul nu este defalcat pe apartamente.

Subiectele Zilei: Cum vad strainii protestele din Romania, datorita carora am ajuns sa fim laudati; Cum a cumparat Primaria unei comune din Buzau sicrie, batiste si prosoape din bani publici; Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean.

Povestea secretarului de stat din Ministerul Justitiei care s-a lacomit la spaga. Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura trebuie sa. Un scandal uitat: Ana Birchall si cei 5. 000 de euro inmanati lui Geoana. Presedintele Klaus Iohannis a.

IMAGINI REVOLTATOARE: SOARECE filmat in FRIGIDERUL CU BRANZETURI al unui SUPERMARKET din Bucuresti, in timp ce RONTAIA de zor o roata de cascaval (VIDEO)

Un soarece a fost filmat in timp ce se afla intr-un frigider cu branzeturi al unui supermarket din zona stadionului Olimpia, din Bucuresti. Doua filmulete au fost publicate pe internet la.

VIDEO Un soarece a fost filmat in frigiderul cu branzeturi al unui supermarket din Bucuresti

Clientii unui supermarket din Bucuresti au filmat un soarece in frigiderul cu branzeturi, muscand dintr-o roata de cascaval. Imaginile au fost postate saptamana aceasta pe internet. Magazinul a fost inchis pentru deratizare imediat dupa incident, potrivit Digi 24. Masura de inchidere a magazinului este una provizorie, de 7 zile.

Soarece filmat in timp ce manca branzeturi, intr-un Mega Image din Bucuresti. Cum explica situatia reprezentantii magazinului |VIDEO

Un soarece a fost filmat in timp ce mergea si, probabil, manca din rotile de cascal dintr-un frigider al unui supermarket Mega Image din Bucuresti. Reprezentantii magazinului au inchis unitatea respectiva, pentru deratizare, iar frigiderul a fost igienizat.

Politic politic:Ce a invatat Dragnea din protestele sutelor de mii de romani;Perspectivele gangsterismului politic romanesc;Reactii dupa demisia lui Florin Iordache de la conducerea Ministerului Justitiei

Oamenii isi apara tara. Presa germana acorda in continuare spatii ample protestelor din Romania. Oamenii ies in masa pentru a manifesta impotriva guvernului. Tot ce trebuie sa stii despre excluderea din magistratura a judecatoarei care l-a condamnat pe Voiculescu. Camelia Bogdan ii lovea pe politicienii.

Exclusiv RL PRINT: La pas prin mahala. Din Bucuresti pana la Havana

Romania libera iti spune vineri povestea periferiei. De la Bucuresti pana la Havana, de la Napoli pana in Barcelona, mahalaua este si periculoasa, si spectaculoasa.

VIDEO Surorile Lily Madeleine deschid concertul pe care Joshua Radin il va sustine pe 5 martie in Bucuresti

Surorile Lily Madeleine vor canta in deschiderea showului pe care il va sustine Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M. , Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, pe 5 martie de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Jumatate din Bucuresti, in bezna. O avarie majora a afectat Capitala. Metrourile nu au oprit in statiile Basarab si Piata Victoriei

O pana de curent majora a avut loc in Capitala, in seara de miercuri. Multe zone din centrul si nordul Bucurestiului au fost afectate de avaria respectiva, simtindu-se scaderi de tensiune si in alte zone din oras.

Incident SOCANT! Un agent de politie din Bucuresti a fost ACCIDENTAT de un sofer pe care voia sa-l amendeze

Incident socant in trafic. Un agent de politie din Buucresti a fost accidentat, marti seara, de un sofer pe care voia sa-l amendeze, potrivit Agerpres. Totul s-a intamplat la intersectia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )