Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai multe masini sunt blocate in zapada, pe DJ 202 E, in Vrancea

Adevărul Adevărul,
Mai multe masini sunt blocate in zapada, pe DJ 202 E, in Vrancea

Pentru deblocarea autoturismelor, au fost trimise in zona trei utilaje. Zapada creeaza si alte probleme in Vrancea. continuă pe Adevărul

10 tronsoane de drumuri inchise in Teleorman. Mai multe masini au fost blocate in zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman sunt inchise circulatiei, iar pompierii si autoritatile.

Viscol puternic in Prahova. Mai multe masini blocate in zapada au avut nevoie de ajutorul echipelor de interventie

Un microbuz in care se aflau sase persoane, dar si alte patru autoturisme au ramas blocate in zapada pe drumul judetean care leaga Floresti de Nedelea. in ajutorul lor au intervenit echipele de la ISU Prahova, dar si de la primaria Floresti.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Capitala si 12 judete se afla in cea de a doua zi de cod portocaliu de ninsori si viscol. Temperaturi intre -21 si cel mult -11 grade in toata tara. Scolile, inchise in Bucuresti si in zece judete. Peste 20 de drumuri nationale sunt blocate

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol. De asemenea, sunt in vigoare o atentionare cod galben de ninsori, vant puternic si viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, potrivit news. ro. Scolile sunt inchise si marti, in Bucuresti si in zece judete. Din cauza viscolului sunt blocate Autostrada Soarelui si A4 Ovidiu - Agigea, precum si peste 20 de drumuri nationale, in timp ce aproximativ 60 de trenuri au fost anulate, iar in Gara de Nord din Bucuresti trenurile ajung cu intarzieri de pana la 120 de minute.

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au ajuns la scoala din cauza zapezii

Elevi din mai multe localitati din Alba nu au putut ajunge, marti dimineata, la scoli, din cauza caderilor mari de zapada. Oficial, cursurile nu au fost suspendate.

Dacia, in topul celor mai vandute masini din Europa. Care sunt modelele cu care constructorul de la Mioveni a dat lovitura (FOTO)

Dacia a dat lovitura pe piata europeana. Doua dintre modelele constructoruluid e la Mioveni au intrat in topul celor mai vandute masini din Europa. in luna ianuarie, Dacia a inregistrat vanzari.

CNAIR: Autostrada Soarelui ramane inchisa de viscol. Restrictii de trafic pe mai multe sectoare de drum din Baragan

Autostrada Soarelui si mai multe sectoare de drum national sunt in continuare inchise, marti dupa-amiaza, pe alte sosele fiind instituite restrictii de tonaj, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). intre orele )5. 00 si 13. 00, s-a actionat cu peste 1. 300 de utilaje si s-au raspandit aproape 3. 000 de tone de material antiderapant.

Autoritatile au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald

Romania este lovita in plin de un ger naprasnic. Pentru a-ia ajuta pe oameni, autoritatile din Targoviste au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald.

De cele mai multe ori, procedura insolventei incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major

Insolventa unei companii poate fi anticipata pe criterii obiective inca din stadiul incipient, cand avem in vedere insolventa iminenta, conform domnului Stan Tirnoveanu, prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania UNPIR), care atrage atentia ca, de cele mai multe ori, aceasta procedura incepe prea tarziu, cand pericolul de faliment este major.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )