Libnet.ro
UNICEF

15:15

100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. 15 fapte reale si fabulatii despre fostul Conducator

Adevărul Adevărul,
100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. 15 fapte reale si fabulatii despre fostul Conducator

Daca si-ar fi dat demisia in anul 1985 sa zicem), N. ar fi murit probabil in patul sau, regretat de unii si bucurandu-i pe altii. Dar nu a facut-o 8210; si a terminat printr-o umilire suprema, ca un comandant inca suprem al fortelor armate in cursul diminetii care, in cursul dupa-amiezii, a ajuns sa faca autostopul pe un drum din Dambovita, scrie istoricul Adrian Cioroianu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Licitatie la 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. Cu 1.500 de euro poti cumpara o blana de tigru

2018 este anul in care se implinesc 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. Ocazia este marcata printr-o licitatie ce cuprinde numeroase obiecte din Epoca de Aur. De asemenea, vor fi.

100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. Socialistii vin la casa memoriala

Nicolae Ceausescu, aflat in fruntea Romaniei in perioada 1967-1989, ar fi implinit astazi 100 de ani, iar cativa membri ai Partidului Socialist Roman Filiala Olt vor participa, la Scornicesti, la o actiune in memoria fostului presedinte.

Sa-i fie RUSINE lui Radu Banciu pentru CRITICILE pe care i le aduce domnului tovarasului Nicolae Ceausescu. Admiratorii fostului conducator al tarii il CRITICA pe jurnalist

Astazi se implinesc 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. Desi pentru multi romani perioada comunista este una de trista amintire, sunt si destui nostalgici care ii pastreaz.

Se cere canonizarea lui Nicolae Ceausescu

Zeci de nostalgici ai comunismului din judetul Olt si din mai multe orase din tara au venit, vineri, la casa memoriala a lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti, pentru a marca 100 de ani de la nasterea fostului.

Nostalgicii s-au adunat la mormantul lui Nicolae Ceausescu, pentru a-l omagia pe fostul dictator in ziua in care ar fi implinit 100 de ani(VIDEO)

Nicolae Ceausescu ar fi implinit pe 26 ianuarie 100 de ani. Daca nu ar fi avut loc Revolutia din 1989 si daca fostul dictator ar mai fi trait, ziua de 26 ianuarie ar fi fost considerata cea mai importanta zi.

Nicolae Ceausescu ar fi implinit, pe 26 ianuarie, 100 de ani (VIDEO)

Nicolae Ceausescu ar fi implinit vineri, 26 ianuarie, 100 de ani. Daca nu ar fi avut loc Revolutia din 1989 si daca fostul dictator ar mai fi trait, ziua de 26 ianuarie ar fi fost considerata cea mai.

Nicolae Ceausescu ar fi implinit azi 100 de ani. Ascensiunea fostului dictator in fruntea PCR

Fostul dictator comunist Nicolae Ceausescu ar fi implinit astazi 100 de ani. A inceput cu ucenicia i.

Legatura nestiuta dintre J.R. Ewing si Nicolae Ceausescu

Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J. Ewing din serialul de televiziune Dallas, care a murit in noiembrie 2012, a primit bani de la Nicolae Ceausescu, pentru ca regimul comunist.

Filmul capturarii celor trei romani care au vrut sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu in septembrie 1983

Cei trei romani care au incercat sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu in septembrie 1983 au fost cosmarul intregului aparat represiv de Securitate si de Militie din regimul comunist. Timp de 12 zile, sudul tarii a fost scotocit pentru prinderea lui Viorel Roventu, Petrica Nastase si Nicolae Stanciu, trei muncitori din Giurgiu care planuisera in detaliu uciderea dictatorului.

Nicolae Ceausescu se nastea acum 100 de ani. Fapte si fictiuni despre fostul Conducator

Daca si-ar fi dat demisia in anul 1985 sa zicem), N. ar fi murit probabil in patul sau, regretat de unii si bucurandu-i pe altii. Dar nu a facut-o 8210; si a terminat printr-o umilire suprema, ca un comandant inca suprem al fortelor armate in cursul diminetii care, in cursul dupa-amiezii, a ajuns sa faca autostopul pe un drum din Dambovita.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )