Libnet.ro
UNICEF

01:05

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

Playtech Playtech,
100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va. continuă pe Playtech

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat cu un buget estimat de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi.

700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a anuntat ca Romania pune la dispozitie prin Planul National de R.

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro.

Veniturile Vodafone Romania au scazut cu 2,3% pana la 195,1 milioane de euro in trimestrul trei din acest an

Vodafone Romania a inregistrat venituri din servicii in valoare de 195,1 milioane de euro in trimestrul incheiat la 30 septembrie din acest an, in scadere cu 2,3% fata de acelasi trimestru al anului anterior, a anuntat luni al doilea mare operator local de comunicatii mobile. La data mentionata, compania spune ca avea 10. 349 utilizatori la serviciile sale n. a SIM-uri valabile, plus abonati la serviciile de internet fix si TV).

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata.

EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Pepe nu trece prin cea mai fasta perioada din viata sa. Artistul s-a despartit de sotia lui, Raluca Pastrama, iar acum pare sa se confrunte si cu unele probleme financiare. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informatia momentului pentru indragitul cantaret care incearca sa scape de o investitie pe cat de .

Artist din Romania, amenintat cu amenda de politie. Viata lui era in pericol, dar organelor nu le-a pasat

Situatie halucinanta. Un artist din Romania a fost amenintat cu amenda de politie pentru ca iesise din casa dupa ora 23:00. Desi viata lui era in pericol, oamenilor legii nu le-a pasat. Momente cumplite pentru un artist roman Armin Nicoara a trait momente cumplite seara trecuta. Artistul a fost amenintat cu amenda de politie, in .

Zona din Romania recomandata de National Geographic pentru vacante de familie in 2021

Lumea inconjuratoare este plina de minuni, chiar daca sunt greu de atins. in timp ce pandemia a oprit calatoriile, nu a linistit curiozitatea oamenilor. intr-un top al celor mai frumoase zone din lume, realizat de National Geographic, Transilvania ocupa un loc fruntas. Realitatea intr-o zona renumita pentru fantezie National Geographic s-a gandit sa faca un .

Producatorii de jocuri video din Romania lanseaza o platforma educativa pentru parinti

Trei sferturi dintre copiii cu varste intre 6 si 15 ani utilizeaza jocuri video, in vreme ce doar 1 din 5 parinti folosesc optiunile de control parental si numai 2 treimi dintre acestia au auzit de sistemul de rating de varsta PEGI, arata studiul european Gametrack. in contextul pandemiei, perioada in care timpul alocat jocurilor video a crescut, Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri din Romania RGDA) vine in intampinarea nevoii parintilor de a relationa cu copiii lor in ceea ce priveste jocurile video si de a-i ghida pe acestia catre jocuri potrivite varstei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )