Libnet.ro
UNICEF

18:15

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat cu un buget estimat de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi.

700 milioane euro pentru realizare de parcuri industriale

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a anuntat ca Romania pune la dispozitie prin Planul National de R.

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va.

EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Pepe nu trece prin cea mai fasta perioada din viata sa. Artistul s-a despartit de sotia lui, Raluca Pastrama, iar acum pare sa se confrunte si cu unele probleme financiare. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informatia momentului pentru indragitul cantaret care incearca sa scape de o investitie pe cat de .

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata.

VIRGIL POPESCU: Guvernul va acorda un ajutor de 1 miliard de euro catre CE Oltenia

Guvernul si-a asumat plata unui ajutor de stat de 1 miliard de euro pentru Complexul Energetic Oltenia, a declarat azi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa.

OMV PETROM: investitii de 21 de milioane euro la Petrobrazi pentru cresterea capacitatii de amestec de biocombustibili

OMV Petrom a crescut capacitatea anuala de amestec cu biocombustibili la Petrobrazi, de la 200 de kilotone la aproximativ 350 de kilotone, pentru a furnizacarburanti cu cantitati crescute de bio-componenti in produse finite, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Raluca Turcan: in urmatorii ani, vom canaliza 7,2 miliarde de euro pentru sanatate. Sunt bani pentru investitii, digitalizare, aparatura medicala, servicii medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie, pentru sistemul de sanatate 7,2 miliarde de eu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )