Libnet.ro
UNICEF

01:05

in 11 judete nu mai sunt locuri libere la ATI pentru pacientii COVID. Cate paturi mai sunt disponibile in toata tara

Adevărul Adevărul,
in 11 judete nu mai sunt locuri libere la ATI pentru pacientii COVID. Cate paturi mai sunt disponibile in toata tara

Un numar de 6. 333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 a fost inregistrat in ultimele 24 de ore. La nivel national mai sunt libere doar 200 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii COVID dintre cele peste1400 existente. continuă pe Adevărul

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta perfecta pentru Craciun

Piftia este nelipsita de pe masa romanilor de sarbatorile de iarna. Acest preparat delicios si traditional se face dinurechi, cap si picioare de porc. Ingrediente piftie 1 kg picioare sau cap de porc sorici de porc; 1 ceapa; 2 morcovi; 1 patrunjel; 1 pastarnac; 1 telina; 2 foi de dafin; 3-4 boabe de ienibahar; .

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si precipitatii care vor duce la depunerea de polei. Atentionare.

VIDEO Relatia Stat- culte in pandemie si dupa. Expert: Nu exista un dialog institutionalizat. Cercetator: Serviciile pe care le aducea Biserica acum doua secole Statului nu mai sunt azi necesare

Relatia dintre autoritatile laice si cele religioase s-au tensionat in pandemie ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. Reprezentantii la varf a majoritatii cultelor importante spun ca dialogul cu Statul a fost unul de fatada si spera ca pe viitor acesta sa fie consistent imbunatatit. Petre Guran, cercetator stiintific specializat in fenomenul religios, e insa de alta parere. Guran spune ca intram din acest punct de vedere intr=o alta faza a istoriei. Ce se intampla in epoca noastra este ca serviciile pe care le aducea Biserica in secolul XIX si XX nu mai sunt necesare. Statul nu mai are nevoie de aceste servicii. in primul rand au devenit marginale prin scaderea evident dramatica a frecventarii bisericilor pe fondul unei des-crestinari galopante a societatii si sigur ca orice fel de servicii din acestea de tip ideologic pe care le poate aduce Biserica devine marginal, spune cercetatorul.

VIDEO Relatia Stat- culte in pandemie si dupa. Expert: Nu exista un dialog institutionalizat. Cercetator: Serviciile pe care le aducea Biserica acum doua secole Statului nu mai sunt azi necesare

Relatia dintre autoritatile laice si cele religioase s-au tensionat in pandemie ca urmare a restrictiilor impuse de coronavirus. Reprezentantii la varf a majoritatii cultelor importante spun ca dialogul cu Statul a fost unul de fatada si spera ca pe viitor acesta sa fie consistent imbunatatit. Petre Guran, cercetator stiintific specializat in fenomenul religios, e insa de alta parere. Guran spune ca intram din acest punct de vedere intr-o alta faza a istoriei. Ce se intampla in epoca noastra este ca serviciile pe care le aducea Biserica in secolul XIX si XX nu mai sunt necesare. Statul nu mai are nevoie de aceste servicii. in primul rand au devenit marginale prin scaderea evident dramatica a frecventarii bisericilor pe fondul unei des-crestinari galopante a societatii si sigur ca orice fel de servicii din acestea de tip ideologic pe care le poate aduce Biserica devine marginal, spune cercetatorul.

MFP: Schema de ajutor de stat 3322014, prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, a fost redeschisa

Ministerul Finantelor Publice anunta mediul de afaceri ca se pot depune cereri pentru finantare in baza H. nr. 3322014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor noi, care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Cod galben de vreme rea, miercuri dimineata, in 12 judete: Care sunt zonele afectate de ceata, polei si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 12 judete se afla, miercuri dimineata, sub atentionari nowcasting cod galben de vreme rea. Cod galben de vreme rea in 12 judete ale tar.

Soferii nu mai sunt pusi pe drumuri: cum platesti online taxapentru permisul de conducere si altele

Statul a venit cu cateva solutii pentru a nu-i mai pune pe soferi pe drumuri. Taxa pentru permisul de conducere, dar si altele se pot plati online. Statul cauta, in 2020, sa-si digitalizeze.

NICOLAE CIUCA: As dori sa remarc faptul ca la nivelului Ministerului Economiei sunt luate toate masurile pentru asigurarea resurselor atat de gaze naturale, cat si de carbune

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a afirmat, miercuri, ca s-au luat masurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesara in reteaua de distributie a Elcen, la Bucuresti, ceea ce inseamna ca in noaptea aceasta vom avea apa la temperatura necesara si distributia va putea sa fie reluata in Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )