Libnet.ro
UNICEF

07:00

MFP: Schema de ajutor de stat 3322014, prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, a fost redeschisa

Hotnews Hotnews,
 MFP: Schema de ajutor de stat 3322014, prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, a fost redeschisa

Ministerul Finantelor Publice anunta mediul de afaceri ca se pot depune cereri pentru finantare in baza H. nr. 3322014 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor noi, care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al institutiei. continuă pe Hotnews

MFP: Schema de ajutor de stat prin care sunt finantate cheltuielile cu salariile pentru investitiile noi, redeschisa

Ministerul Finantelor Publice anunta mediul de afaceri ca se pot depune cereri pentru finantare in baza Hotararii de Guvern pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor noi, care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cumparaturi pe timp de pandemie. Care sunt beneficiile unei platforme de tip marketplace si cum poti ajunge la 500.000 de potentiali clienti?

Pandemia de coronavirus a schimbat complet modul in care facem cumparaturi, iar acum atat business-urile, cat si clientii se reorienteaza pentru a se adapta unei perioade in care online-ul prinde un avant tot mai mare. Chiar daca si in anii trecuti exista o tendinta de crestere a shoppingului online, anul acesta contextul crizei sanitare a impus o noua realitate, ceea ce inseamna ca micile afaceri trebuie sa regandeasca modul prin care isi pot atrage si fideliza clientii. Daca inainte multe dintre aceste business-uri mizau pe traficul pietonal, acum este timpul sa analizeze solutiile pe care le au, iar o platforma de tip marketplace vine ca raspuns la aceasta problema. Care sunt beneficiile unei platforme de tip marketplace si cum pot antreprenorii sa isi puna produsele intr-o vitrina digitala cat mai vizibila?.

DOCUMENT: Guvernul aproba astazi proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta cu inca 30 de zile

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, de la ora 10. 00, pentru a a aproba proiectul de hotarare prin care este prelungita starea de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie, a anuntat seful DSU Raed Arafat, potrivit News.

Dan Negru, acuzat de rasism pe nedrept. Cea mai stupida situatie prin care a trecut vedeta Antena 1

Este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, insa de-a lungul carierei sale a avut parte si de momente mai putin placute. Dan Negru a povestit cum a fost acuzat de rasism pe nedrept. Asta-i, clar, cea mai stupida situatie prin care a trecut vreodata vedeta de la Antena 1. Cum a fost Dan .

Igor Dodon a sfidat si Curtea Constitutionala si a promulgat legea prin care serviciul secret al Republicii Moldova a fost scos de sub controlul presedintelui

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat marti legea prin care presedintele ales Maia Sandu a ramas fara Serviciul de Informatii si Securitate, trecut din subordinea sefului in statului in cea a Parlamentului, scrie Jurnal. md. Demersul lui Dodon vine la o zi dupa ce Curtea Constitutionala a suspendat actul normativ.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel .

Ce efecte secundare are vaccinul Pfizer. Problemele care sunt acum in SUA

Agentia Medicamentelor din SUA FDA) parea ca este pregatita sa autorizeze in urmatoarele cateva zile vaccinul Pfizer BioNTech anti-Covid-19, aparent eficient de la prima doza potrivit noilor date. Se pare ca Donald Trump este ingrijorat de epuizarea lotului de vaccinuri la inceputul anului 2021, potrivit AFP. Ce efecte secundare are vaccinul anti-COVID-19 Pfizer Specialistii .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Proiectul prin care Apple vrea sa faca din internet un loc cu adevarat privat

Pentru mai mult de trei decenii, cea mai importanta baza a Internetului a pus in pericol confidentialitatea si securitatea celor cateva miliarde de oameni care il folosesc in fiecare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )