Libnet.ro
UNICEF

11:15

12,4 milioane euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemie

România Liberă România Liberă,
12,4 milioane euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemie

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane EUR 59,5 milioane RON) . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana aproba doua scheme de ajutor de stat romanesti - una pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus si o alta destinata companiilor aeriene care zboara spredinspre Sibiu

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane EUR 59,5 milioane RON) pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus. Schema a fost aprobata in temeiul cadrului temporar privind ajutoarele de stat. Sprijinul public se va acorda sub forma de subventii directe. Schema este menita sa raspunda nevoilor de lichiditati ale viticultorilor in cauza si sa garanteze ca acestia isi pot continua activitatile si isi pot pastra locurile de munca in timpul pandemiei si dupa aceasta. Se preconizeaza ca peste 1. 000 de producatori vor beneficia de aceasta schema.

PENTRU SPRIJINIREA PRODUCATORILOR DE VIN SI PENTRU COMPANIILE AERIENE CARE ISI REIAU OPERATIUNILE PE AEROPORTUL DIN SIBIU Comisia Europeana aproba doua scheme romanesti de 14,1 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane de euro 59,5 milioane RON) pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus.

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

14 milioane de euro, ajutoarele de stat aprobate de CE pentru companiile aeriene care folosesc Aeroportul Sibiu si producatorii de vin

Comisia Europeana a aprobat o schema romaneasca in valoare de 12,4 milioane de euro 59,5 milioane RON) pentru sprijinirea producatorilor de vin afectati de pandemia de coronavirus si o alta in valoare de 1,7 milioane de euro destinata companiilor aeriene care reiau sau incep sa efectueze zboruri inspre si dinspre aeroportul din Sibiu.

Fonduri europene de 3,67 de milioane de euro pentru reducerea riscului la inundatii in bazinul Dunarii

Locuitorii care se afla de-a lungul fluviului Dunarea vor fi mai protejati de riscul inundatiilor in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene in valoare de 3,67 de milioane de euro, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat cu un buget estimat de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi.

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

Hagi jubileaza: Finantare de 3,5 milioane de euro pentru Academia sa de fotbal

Nu o data, fostul international a spus ca multinationalele trebuie sa fie obligate sa investeasca in sportul romanesc printr-un proiect de lege. Deocamdata, nu i s-a indeplinit dorinta, dar macar a atras o sursa importanta de finantare pentru Viitorul.

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )