Libnet.ro
UNICEF

22:30

Hagi jubileaza: Finantare de 3,5 milioane de euro pentru Academia sa de fotbal

Adevărul Adevărul,
Hagi jubileaza: Finantare de 3,5 milioane de euro pentru Academia sa de fotbal

Nu o data, fostul international a spus ca multinationalele trebuie sa fie obligate sa investeasca in sportul romanesc printr-un proiect de lege. Deocamdata, nu i s-a indeplinit dorinta, dar macar a atras o sursa importanta de finantare pentru Viitorul. continuă pe Adevărul

Gica Hagi, imprumut urias la banca. Milioane de euro luate in 2020

Gica Hagi, da un alt exemplu de ce si cum ar trebui vazut viitorul fotbalului romanesc. Fosta mare legenda a fotbalului romanesc, inca din 2009, a demonstrat ca daca vrei se poate sa revigorezi fotbalul romanesc. De cand a infiintat Academia Gheorghe Hagi, starul Nationalei a demonstrat viziune, dorinta de munca si performanta. Giga Hagi, .

Fonduri europene de 3,67 de milioane de euro pentru reducerea riscului la inundatii in bazinul Dunarii

Locuitorii care se afla de-a lungul fluviului Dunarea vor fi mai protejati de riscul inundatiilor in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene in valoare de 3,67 de milioane de euro, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Raluca Turcan: Lansam o schema de ajutor de stat cu un buget estimat de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi.

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va.

EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Pepe nu trece prin cea mai fasta perioada din viata sa. Artistul s-a despartit de sotia lui, Raluca Pastrama, iar acum pare sa se confrunte si cu unele probleme financiare. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informatia momentului pentru indragitul cantaret care incearca sa scape de o investitie pe cat de .

VIRGIL POPESCU: 195 milioane euro - valoarea cumulata a contractelor offset din industria de aparare

Principala companie publica din industria apararii, Romarm a realizat, in primele noua luni ale anului curent, 125% din bugetul prognozat, a facut investitiile preconizate si a intrat in linia dreapta a modernizarii Uzinii Mecanice Bucuresti pentru construirea integrala a transportoarelor blindate Piranha V, destinate Fortelor Terestre Romane, a afirmat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa.

OMV PETROM: investitii de 21 de milioane euro la Petrobrazi pentru cresterea capacitatii de amestec de biocombustibili

OMV Petrom a crescut capacitatea anuala de amestec cu biocombustibili la Petrobrazi, de la 200 de kilotone la aproximativ 350 de kilotone, pentru a furnizacarburanti cu cantitati crescute de bio-componenti in produse finite, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Complexul Energetic Oltenia va primi un ajutor de stat de 1,3 miliarde de euro pentru restructurare- Memorandum aprobat in Guvern

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un memorandum privind acordarea unui ajutor de stat pentru restructurare de 1,326 miliarde de euro, in perioada 2021-2025, Complexului Energetic Oltenia, a anuntat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Suma este prevazuta in planul de restructurare, care acum se afla la Comisia Europeana pentru aprobare. Ajutorul va fi platit din bugetul de stat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )