Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO)

B1 B1,
Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO)

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate cele necesare inmormantarii mamei sale, Ionela Prodan, in ciuda oboselii acumulate si a durerii. Impresara s-a ocupat de funeralii si de masa de la restaurant, dar si d. continuă pe B1

Anamaria Prodan Reghecampf, prima declaratie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodan Reghecampf, fiica cea mare a regretatei interprete de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata luni seara, la varsta de 70 de ani, a vorbit despre moartea mamei sale.

Sfasietor. Mesajul dureros pe care Anamaria Prodan a cerut sa fie scris pe mormantul mamei sale

Artista de muzica populara a cerut sa fie ingropata cu costumul popular cusut chiar de mama sa. Mormantul Ionelei Prodan a fost pregatit cu mare atentie, iar fiica sa a cerut sa fie.

Anamaria Prodan, sleita de puteri la capataiul mamei. Imagini surprinse in urma cu putin timp

Anamaria Prodan a ajuns, in urma cu cateva minute, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Devastata de durere, vedeta a mers cu privirea in pamant,.

Anamaria Prodan, prima declaratie dupa moartea mamei sale: Si-a dorit tare mult sa traiasca

Anamaria Prodan a facut prima sa declaratie dupa moartea mamei sale. Nu stiu cum vor fi zilele fara ea. Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda.

Scene tulburatoare la usa de la morga. Ce a facut Anamaria Prodan, toata noaptea, dupa ce mama ei a murit

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afectiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de langa trupul neinsufletit al mamei doar ca sa se schimbe, conform apropiatilor familiei care au facut.

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,.

Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele date de pomana la inmormantarea mamei sale

Artisti, politicieni, oameni din sport, prieteni si admiratori au adus joi un ultim omagiu interpretei de muzica populara Ionela Prodan la Cimitirul Bellu din Capitala, unde a fost inmormantata pe Aleea.

Cati bani a cheltuit Anamaria Prodan pentru funeraliile mamei sale

Ionela Prodan va fi inmormantata in Cimitirul Bellu din Bucuresti. intreaga ceremonie dar si amenajarea mormantului ar costa aproape 50. 000 de euro. Locul de veci a fost amenajat din marmura, iar pomana.

Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Anamaria este extrem de afectata de moartea mamei sale. Ea este cea care a iubit-o enorm pe Ionela Prodan si cea care urmeaza sa se ocupe in detaliu de inmormantarea artistei. Iar Anamaria nu va face economie la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )