Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce a pus Anamaria Prodan in pachete pentru cei prezenti la inmormantarea mamei sale. Nimeni n-a plecat cu mana goala

B1 B1,
Ce a pus Anamaria Prodan in pachete pentru cei prezenti la inmormantarea mamei sale. Nimeni n-a plecat cu mana goala

Anamaria Prodan s-a asigurat ca toti cei care au venit la inmormantarea Ionelei Prodan sa primeasca fiecare cate un pachetel de pomana dupa ceremonie. inainte de slujba de inmormantare au fost. continuă pe B1

Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele date de pomana la inmormantarea mamei sale

Artisti, politicieni, oameni din sport, prieteni si admiratori au adus joi un ultim omagiu interpretei de muzica populara Ionela Prodan la Cimitirul Bellu din Capitala, unde a fost inmormantata pe Aleea.

Anamaria Prodan, prima declaratie dupa moartea mamei sale: Si-a dorit tare mult sa traiasca

Anamaria Prodan a facut prima sa declaratie dupa moartea mamei sale. Nu stiu cum vor fi zilele fara ea. Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda.

Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO)

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate cele necesare inmormantarii mamei sale, Ionela Prodan, in ciuda oboselii acumulate si a durerii. Impresara s-a ocupat de funeralii si de masa de la restaurant, dar si d.

Anamaria Prodan Reghecampf, prima declaratie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodan Reghecampf, fiica cea mare a regretatei interprete de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata luni seara, la varsta de 70 de ani, a vorbit despre moartea mamei sale.

Anamaria Prodan, sleita de puteri la capataiul mamei. Imagini surprinse in urma cu putin timp

Anamaria Prodan a ajuns, in urma cu cateva minute, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan. Devastata de durere, vedeta a mers cu privirea in pamant,.

Scene tulburatoare la usa de la morga. Ce a facut Anamaria Prodan, toata noaptea, dupa ce mama ei a murit

Ionela Prodan s-a stins din cauza unei afectiuni grave, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a plecat de langa trupul neinsufletit al mamei doar ca sa se schimbe, conform apropiatilor familiei care au facut.

Ministrul Finantelor: Nu este niciun risc pentru cei care sunt la Pilonul II sa aiba pensiile diminuate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a exclus posibilitatea unor pensii diminuate pentru cei care au contribuit la Pilonul II, dupa ce, conform unor informatii prezentate in Comisia economica din Senat,.

Cati bani i-a dat Anamaria Prodan unui batran, dupa inmormantarea mamei sale. Barbatul a fost uimit

Ionela Prodan a fost inmormantata in ropote de aplauze. Sute de oameni au condus-o joi, 19 aprilie, pe ultimul drum. Dupa ce s-a incheiat ceremonia de inmormantare, Anamaria s-a indreptat catre masina.

Pe ce va cheltui Anamaria Prodan 7.000 de euro

Anamaria este extrem de afectata de moartea mamei sale. Ea este cea care a iubit-o enorm pe Ionela Prodan si cea care urmeaza sa se ocupe in detaliu de inmormantarea artistei. Iar Anamaria nu va face economie la.

Sfasietor. Mesajul dureros pe care Anamaria Prodan a cerut sa fie scris pe mormantul mamei sale

Artista de muzica populara a cerut sa fie ingropata cu costumul popular cusut chiar de mama sa. Mormantul Ionelei Prodan a fost pregatit cu mare atentie, iar fiica sa a cerut sa fie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )