Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Hotnews Hotnews,
 Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii lansat, marti, de Point Nine Capital, firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Revolut, Delivery Hero, Brainly sau DocPlanner. continuă pe Hotnews

Peste 88 milioane euro pentru startup-uri europene, printr-un fond de investitii care a finantat si antreprenori romani

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii lansat, luni, la Londra, de catre o firma de venture capital care a finantat si antreprenori romani.

15,7 milioane euro pentru cercetare clinica EU-RESPONSE

Comisia Europeana a aprobat alocarea sumei de 15,7 milioane euro, parte din angajamentul in valoare .

Raluca Turcan anunta o schema de decontare de 10 milioane de euro pentru masti si dezinfectanti in universitati

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va lansa o schema de decontare pentru universitati de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti.

CE participa la mecanismul COVAX care asigura vaccinuri impotriva COVID-19 si anunta o contributie de 400 milioane euro

Comisia Europeana a confirmat, recent, participarea sa la mecanismul COVAX pentru asigurarea unui acces echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, la preturi accesibile, in urma exprimarii interesului ei la 31 august si a anuntarii unei contributii in valoare de 400 de milioane euro, conform unui comunicat de presa al institutiei, relateaza news. ro.

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

Se dau intre 1.000 si 3.000 de euro pentru romani. Ce persoane cu probleme de sanatate vor primi banii

In sfarsit, o veste buna pentru persoanele cu aceste probleme de sanatate! Se dau de la stat intre 1. 000 si 3. 000 de euro pentru romani. Se dau bani pentru acesti romani Deputatul PSD Corneliu Buicu a propus un proiect de lege prin care sa ajute persoanele cu handicap vizual sa-si poata cumpara aparate care sa .

Compania Iliad a lansat o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului de telecomunicatii Play

Compania franceza Iliad a lansat luni o oferta de 3,5 miliarde de euro pentru preluarea operatorului polonez de telecomunicatii Play, achizitie care ar transforma-o in al saselea mare operator de telefonie mobila din Europa, transmite Reuters si News. ro.

Miliardul de euro pentru IMM, PFA, ONG: Peste 22.000 de potentiali aplicanti s-au inregistrat in platforma online

Un numar de 22. 100 de potentiali aplicanti s-au inregistrat cu user si parola, in aproape o saptamana, in platforma online pentru a putea solicita ulterior ajutoarele de stat in valoare totala de 1 miliard de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), organizatiile neguvernamentale ONG) si cabinetele medicale individuale implicate in lupta anti-COVID-19, conform datelor oficiale de la Ministerul Economiei.

Un nou proiect grandios al Asociatiei Daruieste Viata. Spital de copii, renovat cu doua milioane de euro din donatii

Clinica de Hemato-Oncologie si Oncologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara a fost renovata complet cu bani din donatii si sponsorizari. Asociatia Daruieste Viata a investit doua milioane de euro pentru a crea conditii de tratament la standarde europene pentru copiii bolnavi de cancer de sange.

Raluca Turcan: Vom lansa o schema de decontare pentru universitati, de 10 milioane de euro, pentru achizitia de masti si dezinfectanti

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca la nivelul Guvernului va fi lansata o schema in valoare de 10 milioane de euro, in baza careia universitatile vor putea deconta achizitiile de masti si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )