Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum vom lucra in birourile deschise de la 15 mai. Ce masuri sunt obligatoriu de luat

Adevărul Adevărul,
Cum vom lucra in birourile deschise de la 15 mai. Ce masuri sunt obligatoriu de luat

Atat angajatorii cat si angajatii care folosesc birouri deschise vor avea unele reguli noi de la 15 mai, dupa relaxarea masurilor impuse de Ordonantele Militare. continuă pe Adevărul

Cum vom merge la dentist din 15 mai. Masuri speciale pentru cabinetele de stomatologie. Bolnavii de COVID-19 vor avea cabinete dedicate

Cabinetele de stomatologie se redeshid din 15 mai, dar vor functiona dupa reguli stricte. Pacientii cu COVID-19 vor putea merge la dentist doar la cabinete special desemnate de catre autoritati. Masurile sunt prezentate in documentul pus in dezbatere publica de INSP.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, firmele cu peste 50 de angajati vor trebui sa decaleze programul si sa verifice temperatura angajatilor sau clientilor Cand vor fi anuntate masurile impuse dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca vineri seara sau sambata, MAI va publica masurile pe care cetatenii trebuie sa le respecte din data de 15 mai atunci cand va incepe o relaxare partiala a.

Cum vom circula cu metroul, dupa 15 mai

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, ca vor fi luate masuri de siguranta pentru fiecare mod de transport in parte, incepand cu data de 15 mai, iar in privinta Metrorex se vor folosi toate trenurile disponibile, astfel incat timpii de asteptare sa fie intre 2-3 minute, respectiv 6-7 minute.

Regula de dupa 15 mai: Hotelurile vor fi deschise, dar nu pentru turisti

Dupa 15 mai, hotelurile vor putea oferi servicii de cazare, insa nu in scop turistic, ci pentru motive precum deplasari in interes profesional, mentenanta si numai cu unele conditii se arata intr-un document al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Ministrul Afacerilor Interne a postat in transparenta decizionala propunerea privindsetul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

Propunerea MAI pentru 15 mai: Plecam din localitati pentru patru noi motive, iar sportivii isi reiau antrenamentele. Ce interdictii raman in vigoare

Ministerul Afacerilor Interene MAI) a pus in dezbatere publica un document care prevede Masurile de prevenire si control a raspandirii coronavirusului, care ar putea intra in vigoare incepand din 15 mai.

Proiect MAI: Motivele pentru care deplasarile in afara localitatilor vor fi permise din 15 mai Mall-urile si restaurantele raman inchise. DOCUMENT

Ministerul Afacerilor Interne propune, pentru perioada starii de alerta incepand cu 15 mai, mentinerea interdictiei de a parasi localitatea, insa cu cateva exceptii. Astfel, romanii se pot deplasa intre localitati pentru asistenta medicala, activitati recreativ-sportive, participarea la evenimente familiale si achizitia de autoturisme sau efectuarea ITP sau operatiunilor de tip service.

Tarile baltice isi redeschid frontierele comune incepand de la 15 mai

Letonia, Lituania si Estonia urmeaza sa-si redeschida frontierele comune - incepand de la 15 mai -, intr-un efort de relaxare a restrictiilor impuse in vederea opririi raspandirii noului coronavirus, au anuntat premierii celor trei tari, relateaza Reuters.

Citu, despre somajul tehnic: Se va prelungi si dupa 15 mai, dar ar putea fi mai mic

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la postul public de radio ca masura somajului tehnic va fi prelungita si dupa data de 15 mai, insa doar pentru anumite categorii, iar cuantumul ar putea fi mai mic.

Raed Arafat: Bisericile nu vor fi deschise dupa data de 15 mai. Nu poti sa vii cu masuri de relaxare brusc

Bisericile nu vor fi deschise dupa 15 mai, cand starea de urgenta urmeaza sa fie inlocuita cu starea de alerta, iar o parte din restrictii vor fi relaxate. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre Raed.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )