Libnet.ro
UNICEF

11:00

1.5 milioane de euro din fonduri europene, pentru un cercetator roman

Antena3 Antena3,
1.5 milioane de euro din fonduri europene, pentru un cercetator roman

Un cercetator roman va primi un grant de 1. 5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare, pentru a-si dezvolta studiile din domeniul medicinii. Comisia Europeana a anuntat marti, 3. continuă pe Antena3

Aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene pentru imbunatirea aprovizionarii cu apa potabila in judetele Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275. 7 milioane de europentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa potabila si pentru ameliorarea serviciilor de colectare si de tratare a apelor uzate din judetele Cluj si.

Un cercetator roman a primit o finantare de 1,5 milioane euro din partea Uniunii Europene

Cercetatorul roman in stiinte computationale, dr. Alexandru Tomescu, de la Universitatea din Helsinki a primit o finantare de la Uniunea Europeana in valoare de 1,5 milioane euro pentru un proiect legat de secventierea ADN, o tehnologie care poate fi folosita in diagnosticul medical.

Grupul Mandy se lupta pentru un contract de peste 220 de milioane de euro din fonduri UE

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri alimentare din Romania, se lupta pentru a castiga un contract in valoare de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, destinat ajutorarii persoanelor dezavantajate si marginalizate din Romania.

Romania primeste 8,2 milioane euro din Fondul de Solidaritate al UE

Comisia Bugete a Parlamentului European a aprobat, ieri, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a Romaniei, in urma inundatiilor din vara anului 2018, informeaza un comunicat al legislativului comunitar.

Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii aprovizionarii cu apa, in Cluj si Salaj

Fondul de Coeziune investeste 275. 7 milioane de euro pentru imbunatatirea aprovizionarii cu apa pota.

Un cercetator roman a castigat un grant de 1,5 milioane de euro de la UE. Activitatea sa va fi deosebit de utila pentru analiza datelor din secventierea ADN

Alexandru Tomescu, cercetator roman in stiinte computationale la Universitatea din Helsinki, a primit un grant de 1. 5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare pentru proiectul Algoritmi siguri si completi pentru bioinformatica SAFEBIO) care vizeaza analiza datelor din secventierea ADN, o tehnologie care poate fi folosita in diagnosticul medical.

Siegfried Muresan (PNL): Acordam 8 milioane de euro fonduri europene pentru despagubirea oamenilor afectati de inundatiile din Suceava, Neamt si Bacau

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat ca, marti, in prima zi de dupa vacanta Parlamentului European, Comisia pentru Bugete va vota raportul sau, prin care acorda 8 milioane de euro fonduri europene.

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu: Spitalul regional Brasov ar putea fi cofinantat din fonduri europene din viitorul exercitiu financiar

Spitalul regional Brasov ar putea fi cofinantat din fonduri europene pe viitorul exercitiu financiar, 2021-2027, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, cu ocazia unei conferinte de presa.

Loteria Romana: Report de 3,15 milioane de euro la Joker si peste un milion de euro la 649

Reportul la categoria I a jocului Joker depaseste 14,91 milioane de lei peste 3,15 milioane de euro), in timp ce, la Loto 649, sumele puse in joc sunt de 4,94 milioane de lei peste un milion de euro), informeaza Loteria Romana.

PENTRU REFINANTAREA UNUI CREDIT DE 6,7 MILIOANE EURO COCOR se imprumuta la OTP Bank

COCOR se imprumuta la OTP Bank, pentru refinantarea unui credit de 6,7 milioane euro, conform unui comunicat de presa al bancii. Acesta arata: OTP Bank Romania a semnat, recent, un contract cu Cocor Bucuresti, compania care opereaza centrul comercial situat in centrul vechi al Bucurestiului. Contractul prevede un imprumut care va permite COCOR sa refinanteze un credit de 6,7 milioane de euro, contractat anterior. Conform tranzactiei, suma va fi rambursata in 10 ani, implicand transe lunare egale si pastrarea garantiilor aprobate de consiliu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2393 seconds )