Libnet.ro
UNICEF

13:45

150 milioane de euro pentru atingerea potentialului turismului, pana in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
150 milioane de euro pentru atingerea potentialului turismului, pana in 2020

Contributia turismului la valoarea adaugata este astazi sub potential, potrivit documentului final Romania Competitiva, dat recent publicitatii, care precizeaza ca importanta acestei activitati pentru echilibrele macroeconomice ar trebui sa determine interesul politicilor publice pentru obtinerea unei balante excendentare a incasarilor pentru turism si calatorii ale Romaniei pana in anul 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Germania investeste 150 de milioane de euro in repatrierea solicitantilor de azil

Berlinul va lansa un program de 150 de milioane de euro in sprijinul solicitantilor de azil care nu au perspective sa ramana in Germania, scopul fiind de a ii ajuta sa revina in tarile de origine, a anuntat vineri ministrul german al Dezvoltarii, Gerd Muller, intr-un interviu pentru cotidianul regional Augsburger Allgemeine, preluat de AFP.

Ajutor de stat de 900 milioane lei pentru IMM, in perioada 2017-2020

Guvernul a aprobat, ieri, instituirea schemei de ajutor de stat Scale UP, care are ca obiectiv stimularea investitiilor intreprinderilor mici si mijlocii, in valoare totala maxima de 900 de milioane de lei echivalentul a circa 200 milioane euro), pentru perioada 2017-2020.

Lichiditate de doar 2,7 milioane euro pe bursa locala

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri apreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 11,74 milioane de lei 2,7 milioane euro), mai mic decat joi 6,56 milioane euro).

Chirurgul Gheorghe Burnei ar fi cerut intre 1.000 de lei si 1.000 de euro pentru o operatie

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse intre 1. 000 de lei si 1. 000 de euro pentru o operatie, au declarat, sambata, surse judiciare, pentru News. ro .

Amenzi de 2 mil. euro pentru cinci producatori de lactate pentru trucarea unor licitatii din Programul Cornul si Laptele

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci companii producatoare de lactate cu amenzi in valoare totala de 8. 540 lei aproximativ 1,9 milioanne euro) pentru trucarea unor licitatii organizate in anii 2010 si 2011, la nivelul judetelor Giurgiu,.

Facilitati de cofinantare de la BEI, de 660 milioane euro

Guvernul a aprobat doua proiecte de lege privind aprobarea contractelor-cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), prin care institutia financiara europeana acorda Romaniei, pentru perioada de programare financiara 2014-2020, doua facilitati de cofinantare UE in valoare totala de 660 milioane de euro in vederea acoperirii partiale a contributiei bugetului de stat la realizarea unor obiective de investitii de mediu si crestere economica, potrivit unui comunicat de presa transmis ieri.

165 milioane euro fonduri europene pentru viitorul profesional al tinerilor

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat, vineri, in consultare publica ghidul solicitantului pentru apelul competitiv de proiecte Viitor pentru tineri, din cadrul Programului Operational Capital Uman POCU).

Floraria Magnolia urmareste afaceri de 4,7 milioane euro in 2016

Floraria Magnolia prezinta un bilant pentru 2016 cu tarile din Europa pentru care sunt comandate cele mai multe flori, dar si cat de mare este interesul pentru shopping online de flori. Luna decembrie este printre cele mai aglomerate din an si este.

MFE a lansat in dezbatere un ghid adresat varstnicilor, cu o alocare de 15 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat in consultare publica Ghidul Solicitantului Bunicii comunitatii - Servicii sociale si socio-medicale pentru varstnici, cu o alocare de 15 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU), potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

NEPI va moderniza mall-ul din Sibiu, printr-o investitie de 20 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Invest-ments NEPI) va incepe, de anul viitor, procesul de reconfigurare a mall-ului Shopping City Sibiu, care va presupune o investitie de 20 milioane de euro, in plan fiind atat deschiderea unui cinematograf, cat si modificari la galeria comerciala, a anuntat joi compania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )