Libnet.ro
UNICEF

13:45

17 medici au fost confirmati pozitiv la Spitalul Universitar din Bucuresti

Antena3 Antena3,
17 medici au fost confirmati pozitiv la Spitalul Universitar din Bucuresti

27 de persoane, din care 17 cadre medicale si 10 pacienti au fost confirmati, fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. continuă pe Antena3

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

O pacienta de la Spitalul Universitar, confirmata cu noul coronavirus, a murit Cazul nu a fost raportat Institutului de Sanatate Publica din cauza unor deficiente tehnice Bilantul a ajuns la 79 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti seara, decesul unei femei de 84 de ani, infectata cu noul coronavirus si care era internata in Spitalul Universitar din Bucuresti. Decesul, survenit pe 27.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar, infectate cu coronavirus. Toti medicii vor fi testati

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar din Bucuresti au fost infectate cu coronavirus, cele mai multe dintre ele lucrand pe Sectiile de cardiologie si chirurgie toracica.

CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

Potrivit raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus 27 de persoane, din care 17 cadre medicale majoritatea de pe sectiile de.

O femeie a murit in 27 martie la Spitalul Universitar. DSP a uitat sa raporteze decesul din cauza unor deficiente tehnice

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania se ridica la 79. Este vorba despre o femeie care a murit in 27 martie la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala. Decesul ar fi fost anuntat de catre spital Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, insa aceasta a uitat sa raporteze cazul Institutului National de Sanatate Publica. Explicatia oficiala: deficiente tehnice.

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

Doi copii din Teleorman, separati de familie si dusi la un centru de plasament. Parintii au fost testati pozitiv

Doi copii din Teleorman au fost preluati de autoritati si trimisi intr-un centru de plasament, dupa ce ambii parinti si doi dintre fratii lor au fost testati pozitiv cu coronavirus. Decizia a fost luata in urma faptului ca nu existau multe optiuni pentru ingrijirea micutilor la domiciliu. Unde se afla cei doi copii testati negativ .

VIDEO Unitatea medicala suport din Vrancea pentru pacientii confirmati pozitiv cu COVID-19 este Spitalul Municipal Adjud

In acest moment Romania se afla in stadiul pre-epidemic, inregistrandu-se cazuri de import si cazuri de transmitere locala restransa, neexistand inca dovezi de transmitere intra-comunitara sustinuta.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )