Libnet.ro
UNICEF

11:46

VIDEO Unitatea medicala suport din Vrancea pentru pacientii confirmati pozitiv cu COVID-19 este Spitalul Municipal Adjud

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unitatea medicala suport din Vrancea pentru pacientii confirmati pozitiv cu COVID-19 este Spitalul Municipal Adjud

In acest moment Romania se afla in stadiul pre-epidemic, inregistrandu-se cazuri de import si cazuri de transmitere locala restransa, neexistand inca dovezi de transmitere intra-comunitara sustinuta. continuă pe Adevărul

Suport online gratuit pentru pacientii cu boli cronice. Medici pentru Romania lanseaza campania Nu uitam de ceilalti.

In plina pandemie COVID-19, pacientii cu boli cronice intampina dificultati in a accesa cabinetele medicale desi au nevoie de sprijinul specialistilor in toata aceasta perioada. Pentru a veni in ajutorul acestora, proiectul Medici pentru Romania a lansat campania Nu uitam de ceilalti, prin care doctori din Romania, dar si din diaspora, asigura suport online GRATUIT pacientilor cu boli cronice sau diverse simptome usoare, fara legatura cu COVID-19.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Horatiu Moldovan: Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19

Horatiu Moldovan secretarul de stat din Ministerul Sanatatii sustine ca Romania are inca destule locuri in spitale pentru pacientii de COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

Afaceri cu declaratia pe propria raspundere. Ce se intampla intr-o comuna din Vrancea

In aceasta perioada, prin Ordonantele militare emise de Guvern, suntem nevoiti, atunci cand ne deplasam, fie in interes de serviciu, fie pentru aprovizionare, sau necesitati medicale, sa completam o declaratie standard emisa de MAI. Afaceri cu declaratia pe propria raspundere Dar ce te faci cand aceste declaratii, care, atentie, sunt gratuite, ajung sa fie vandute .

Premierul grec, apel catre membrii guvernului si parlamentari sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a facut apel la membrii guvernului sau si la parlamentarii majoritatii sale sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul, lucru pe care noua presedinta a tarii, Katerina Sakellaropoulou, a promis.

Lista spitalelor suport din toata tara pentru pacientii infectati cu COVID-19

Ministrul Sanatatii a aprobat, odata cu intrarea tarii nostre in scenariul IV al pandemiei de COVID-19, o lista de 57 de spitale suport desemnate exclusiv pentru pacientii infectati cu acest virus. Ordinul ministrului contine si mentiuni privind modul de utilizare a echipamentelor de protectie pentru medicii ce intra in contact cu acesti pacienti. Pentru Bucuresti, Spitalul Colentina a fost desemnat spital suport pentru bolnavi.

COPAC cere masuri speciale pentru pacientii cu boli cronice sau rare din Suceava

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) din Romania cere autoritatilor sa i.

Declaratia pe propria raspundere, vanduta cu un leu intr-o comuna din Vrancea. Primar: Nu le vindeti intre voi!

Declaratia pe propria raspundere, necesara oamenilor pentru a circula pe timpul starii de urgenta, este vanduta cu un leu intr-o comuna din judetul Vrancea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )