Libnet.ro
UNICEF

13:15

Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

Antena3 Antena3,
Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand astfel la 18 morti la nivel national. continuă pe Antena3

Al patrulea deces in Romania al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internata la Suceava

Al patrulea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus s-a inregistrat in Romania luni dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in 21 martie la Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni cronice asociate.

A fost inregistrat al 7-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus!

Cel de-al saptelea deces a fost inregistrat in aceasta seara, in Capitala.

Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Cel mai recent caz de deces, pe teritoriul Romaniei, al unei persoane cu coronavirus a fost anuntat .

Iohannis, catre managerii spitalelor: Este esential sa avem un plan pentru scenariul extrem in care sistemul va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus marti managerilor de spitale ca este esential sa fie pregatit un plan in scenariul extrem in care sistemul medical va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus. Am vazut ce s-a intamplat in alte tari, unde oamenii poate nu s-au pregatit chiar din timp si au aparut probleme majore. ) Este bine sa fim pregatiti pentru orice scenariu, a afirmat presedintele. De asemenea, el le-a transmis reprezentantilor spitalelor ca acum, in criza majora, trebuie sa ne descurcam cat se poate de bine cu ceea ce avem. Iohannis, catre managerii spitalelor: Este esential sa avem un plan pentru scenariul extrem in care sistemul va fi pus sub presiune de un numar foarte mare de persoane infectate cu coronavirus.

Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt. Ce functie ocupa

Ieri seara s-a inregistrat al treilea deces pe teritoriul Romaniei al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19). Este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani care a fost internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt. Al treilea mort de coronavirus este o persoana foarte cunoscuta in Piatra Neamt A fost confirmat pozitiv .

CORONAVIRUS |Al optulea deces inregistrat in Romania. Barbat de 70 de ani internat la Craiova, revenit recent din Italia, ce avea obezitate de gradul II

Autoritatile romane au anuntat, marti dimineata, ca o a opta persoana infectata cu noul coronavirus si-a gasit sfarsitul in Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre un.

13 morti in Romania, din cauza coronavirus. Ultima victima, o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

In aceasta dimineata a fost inregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Cinci romani morti din cauza coronavirus. Ultima victima, un barbat internat in spitalul din Suceava

A fost inregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19).

27 de cadre medicale, dintre care 19 medici, sunt infectate cu coronavirus la Spitalul din Suceava

Alerta la la Spitalul Judetean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici si 8 asistentiinfirmiere, iar alte persoane asteapta rezulatul testelor pentru a afla daca sunt sau nu infectate cu COVID-19.

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )