Libnet.ro
UNICEF

10:30

Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

România Liberă România Liberă,
Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Cel mai recent caz de deces, pe teritoriul Romaniei, al unei persoane cu coronavirus a fost anuntat . continuă pe România Liberă

Al patrulea deces in Romania al unei persoane infectate cu coronavirus - o femeie de 72 de ani internata la Suceava

Al patrulea deces al unei persoane confirmate cu coronavirus s-a inregistrat in Romania luni dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in 21 martie la Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni cronice asociate.

CORONAVIRUS |Al optulea deces inregistrat in Romania. Barbat de 70 de ani internat la Craiova, revenit recent din Italia, ce avea obezitate de gradul II

Autoritatile romane au anuntat, marti dimineata, ca o a opta persoana infectata cu noul coronavirus si-a gasit sfarsitul in Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre un.

A fost inregistrat al 7-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus!

Cel de-al saptelea deces a fost inregistrat in aceasta seara, in Capitala.

Al optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat marti cel de-al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in data de 19. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Al patrulea deces in Romania al unei persoane confirmate pozitiv la COVID 19

Romania a inregistrat luni dimineata al patrulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie in varsta de 72 ani, internata in data de 21 martie 2020 in Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice - diabet, boli cardiovasculare.

Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Barbatul cu coronavirus, revenit din Marea Britanie, este cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu. Procurorii din Calarasi au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )