Libnet.ro
UNICEF

06:15

2 Chainz este traficant de droguri in videoclipul piesei Fork!

Devorator Monden Devorator Monden,
2 Chainz este traficant de droguri in videoclipul piesei Fork!

Ce s-ar fi ales de 2 Chainz daca nu ar fi ajuns cantaret? Aceasta este ideea principala din noul videoclip al rapperului, pentru piesa Fork, extrasa ca single promotional de pe albumul B. II: Me Time, lansat la inceputul lunii septembrie. In noul clip 2 Chainz se imagineaza in rolul unui traficant de droguri care . continuă pe Devorator Monden

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Shepherd of Fire!

Noua piesa a formatiei rock americane este extrasa ca single oficial de pe ultimul album marca Avenged Sevenfold, intitulat Hail To The King, care a fost lansat la sfarsitul lunii august. Desi Halloweenul a trecut, rockerii simt nevoia sa mai stea putin in aceasta faza, dovada stand videoclipul piesei Shepherd Of Fire. Solistul M. Shadow .

JIN prezinta videoclipul piesei sale de debut Gone!

Inscrisa la casa de discuri Woollim Entertainment, debutanta JIN a lansat acum putin timp mult anticipatul clip al piesei sale de debut, intitulata Gone. Videoclipul beneficiaza de aparitia actriteiKim Yoo Jung si a lui Xiumin din formatia EXO in rolul personajelor principale. Xiumin joaca rolul unui baiat bogat care se indragosteste de personajul lui Kim .

Drake ia cu asalt orasul Memphis in videoclipul piesei Worst Behavior!

Noul videoclip al rapperului canadian, care dureaza nu mai putin de 10 minute, a avut premiera pe 11 noiembrie. Clipul piesei Worst Behavior a fost filmat in Memphis, cunoscut ca si orasul natal al rock and roll-ului. In cadrul clipului isi fac aparitia, pe langa Drake, rapperul Juicy J, Turk si tatal artistului, Dennis Graham.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )