Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drake ia cu asalt orasul Memphis in videoclipul piesei Worst Behavior!

Devorator Monden Devorator Monden,
Drake ia cu asalt orasul Memphis in videoclipul piesei Worst Behavior!

Noul videoclip al rapperului canadian, care dureaza nu mai putin de 10 minute, a avut premiera pe 11 noiembrie. Clipul piesei Worst Behavior a fost filmat in Memphis, cunoscut ca si orasul natal al rock and roll-ului. In cadrul clipului isi fac aparitia, pe langa Drake, rapperul Juicy J, Turk si tatal artistului, Dennis Graham. continuă pe Devorator Monden

Avenged Sevenfold au lansat videoclipul piesei Shepherd of Fire!

Noua piesa a formatiei rock americane este extrasa ca single oficial de pe ultimul album marca Avenged Sevenfold, intitulat Hail To The King, care a fost lansat la sfarsitul lunii august. Desi Halloweenul a trecut, rockerii simt nevoia sa mai stea putin in aceasta faza, dovada stand videoclipul piesei Shepherd Of Fire. Solistul M. Shadow .

JIN prezinta videoclipul piesei sale de debut Gone!

Inscrisa la casa de discuri Woollim Entertainment, debutanta JIN a lansat acum putin timp mult anticipatul clip al piesei sale de debut, intitulata Gone. Videoclipul beneficiaza de aparitia actriteiKim Yoo Jung si a lui Xiumin din formatia EXO in rolul personajelor principale. Xiumin joaca rolul unui baiat bogat care se indragosteste de personajul lui Kim .

2 Chainz este traficant de droguri in videoclipul piesei Fork!

Ce s-ar fi ales de 2 Chainz daca nu ar fi ajuns cantaret? Aceasta este ideea principala din noul videoclip al rapperului, pentru piesa Fork, extrasa ca single promotional de pe albumul B. II: Me Time, lansat la inceputul lunii septembrie. In noul clip 2 Chainz se imagineaza in rolul unui traficant de droguri care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )