Libnet.ro
UNICEF

01:05

20.000 euro, pentru asigurarea de suport psiho-emotional in contextul crizei COVID-19

România Liberă România Liberă,
20.000 euro, pentru asigurarea de suport psiho-emotional in contextul crizei COVID-19

Sanatatea mintala pare sa fie un domeniu pentru care statul roman uita aa aloce fonduri, in conditii. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

Fonduri europene de 3,67 de milioane de euro pentru reducerea riscului la inundatii in bazinul Dunarii

Locuitorii care se afla de-a lungul fluviului Dunarea vor fi mai protejati de riscul inundatiilor in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene in valoare de 3,67 de milioane de euro, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Complexul Energetic Oltenia va primi un ajutor de stat de 1,3 miliarde de euro pentru restructurare- Memorandum aprobat in Guvern

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un memorandum privind acordarea unui ajutor de stat pentru restructurare de 1,326 miliarde de euro, in perioada 2021-2025, Complexului Energetic Oltenia, a anuntat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Suma este prevazuta in planul de restructurare, care acum se afla la Comisia Europeana pentru aprobare. Ajutorul va fi platit din bugetul de stat.

Schema de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro pentru sectorul cultural romanesc

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a anuntat miercuri ca, in urma discutiilor cu reprezentanti ai domeniului cultural-artistic romanesc, a fost decisa implemetarea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 100 de milioane de euro, sub forma unor granturi, transmite News. ro.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

47,5 miliarde euro pentru tarile UE, fonduri pentru redresare post-pandemie

Parlamentul European si Consiliul Europei au incheiat miercuri negocierile pentru acordarea de asist.

Raluca Turcan: in urmatorii ani, vom canaliza 7,2 miliarde de euro pentru sanatate. Sunt bani pentru investitii, digitalizare, aparatura medicala, servicii medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie, pentru sistemul de sanatate 7,2 miliarde de eu.

100 de milioane de euro pentru artistii din Romania: cine vine cu aceasta promisiune

De la inceputul pandemiei, Guvernul a tot anuntat diverse scheme de ajutor pentru domeniile afectate de criza. Unele s-au concretizat, altele au fost doar promisiuni. Guvernul insista ca va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )