Libnet.ro
UNICEF

13:45

in 2016 singurii care nu sunt protejati de creditorii sunt persoanele fizice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in 2016 singurii care nu sunt protejati de creditorii sunt persoanele fizice

Analistul Florin Citu a publicat pe blogul sau un articol privind Legea darii in plata si programul Prima Casa, in care scrie ca, desi acest program este promovat intens de membrii in CA al BNR, in statul lui, BNR nu scrie nimic despre o tinta pentru dinamica creditelor, accesul la credite pentru tineri sau pretul activelor imobiliare. continuă pe Ziarul Bursa

in 2016 singurii care nu sunt protejati de creditori sunt persoanele fizice

Analistul Florin Citu a publicat pe blogul sau un articol privind Legea darii in plata si programul Prima Casa, in care scrie ca, desi acest program este promovat intens de membrii in CA al BNR, in statul lui, BNR nu scrie nimic despre o tinta pentru dinamica creditelor, accesul la credite pentru tineri sau pretul activelor imobiliare.

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Ministrul Educatiei a aprobat metodologia de inscriere in invatamantul primar. Care sunt regulile

Metodologia si calendarul de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2016-2017 au fost aprobate prin Ordinul de ministru nr. 2016, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Educatiei.

Care sunt partidele noi si cum se pregatesc ele pentru alegerile locale. De la Partidul Pirat pana la Partidul militarilor care nu deranjeaza pe nimeni

Partidele formate in baza noii legi vor debuta in acest an la alegerinle locale din 2016, conform spuselor, membrii acesotra nu sunt prea increzatori in sansele lor de a castiga un mandat de primar.

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii.

Pagube uriase pentru RATB, in urma actelor de vandalism. Care sunt traseele cele mai afectate

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inregistrat anul trecut pierderi de circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, in medie, in fiecare zi, cel putin un vehicul necesitand interventii suplimentare de remediere a avariilor.

Se intorc ninsorile. Avertizare de la meteorologi. Care sunt zonele afectate

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )