Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2018 - Schi fond: Paul Pepene, locul 37 in proba de 15 km liber; Alin Cioanca s-a clasat pe locul 43

Hotnews Hotnews,
 JO 2018 - Schi fond: Paul Pepene, locul 37 in proba de 15 km liber; Alin Cioanca s-a clasat pe locul 43

Sportivul Paul Pepene s-a clasat, vineri, pe locul 37 in proba de 15 kilometri, stil liber, din concursul de schi fond de la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, in timp ce Alin Cioanca a ocupat locul 43. La startul acestei probe s-au aflat 118 sportivi. continuă pe Hotnews

JO 2018 - Schi fond: Norvegianca Ragnhild Haga, campioana olimpica la 10 km liber; Timea Lorincz, locul 53

Norvegianca Ragnhild Haga a cucerit joi medalia de aur in proba feminina de schi fond 10 km liber din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, in care reprezentanta Romaniei, Timea Lorincz, s-a clasat pe locul 53.

JO 2018, Schi fond: Sprintul feminin, castigat de Suedeza Stina Nilsson

Marti, suedeza Stina Nilsson, a castigat proba feminina de sprint din cadrul concursului de schi fon.

Pita Taufatofua, locul 114 la schi fond, la JO. inaintea probei glumea ca vrea sa termine cursa inainte sa se stinga luminile si sa nu intre intr-un copac

Sportivul din Tonga Pita Taufatofua, care a defilat cu bustul gol la ceremonia de deschidere a JO de la Pyeongchang si a invatat de putin timp sa schieze, s-a clasat, vineri, pe locul 114 in proba de 15 kilometri din cadrul competitiei de schi fond de la Jocurile Olimpice de iarna.

JO 2018 - Schi alpin: Aksel Lund Svindal, primul norvegian campion olimpic la coborare

Aksel Lund Svindal a castigat joi proba masculina de coborare din cadrul concursului de schi alpin de la PyeongChang, devenind astfel primul norvegian care cucereste medalia de aur in proba regina a Jocurilor Olimpice de iarna.

JO 2018 - Schi alpin: Austriacul Matthias Mayer, campion olimpic la slalom super-urias

Schiorul austriac Matthias Mayer a castigat vineri slalomul super-urias masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyenogChang, punand astfel capat unei dominatii norvegiene de 16 ani in aceasta proba.

JO 2018 - Schi alpin: Austriacul Marcel Hirscher a cucerit prima sa medalie olimpica de aur, la combinata alpina

Austriacul Marcel Hirscher, regele circuitului mondial de schi alpin, si-a trecut in palmares prima sa medalie olimpica de aur, clasandu-se pe primul loc in concursul de combinata din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, de la PyeongChang, desfasurat marti.

JO 2018 - Sanie: Romania, locul 10 in proba de stafeta pe echipe

Romania s-a clasat pe locul 10 in proba de sanie stafeta pe echipe mixte, joi, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, a doua performanta a delegatiei noastre la editia din Coreea de Sud.

JO 2018 - Biatlon: Eva Tofalvi, locul 84 in proba de 15 km individual, la ultimul sau concurs din cariera la Jocurile Olimpice

Eva Tofalvi si-a luat adio de la Jocurile Olimpice de iarna cu o clasare pe locul 84 in proba feminina de 15 km individual din cadrul concursului de biatlon al Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang. De-a lungul carierei, Tofalvi a participat la sase editii ale Jocurilor Olimpice de iarna.

Romania, locul 10 in proba de stafeta sanie de la Jocurile Olimpice

Stafeta de sanie a Romaniei, formata din Raluca Stramaturaru, Valentin Cretu, Cosmin Atodiresei si Stefa Musei, a ocupat locul 10 in proba din cadrul Jourilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang.

JO 2018: Cosmin Atodiresei si Stefan Musei, locul 19 la sanie dublu masculin

Sportivii Cosmin Atodiresei si Stefan Musei s-au clasat, miercuri, pe locul 19, penultimul, in proba de dublu masculin din cadrul concursului de sanie, la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )