Libnet.ro
UNICEF

01:06

23 de milioane de dolari pentru dezvoltarea agriculturii moldovenesti

Adevărul Adevărul,
23 de milioane de dolari pentru dezvoltarea agriculturii moldovenesti

Republica Moldova va primi de 23,7 milioane de dolari pentru dezvoltarea si modernizarea agriculturii, din care 5,5 milioane sub forma de grant. Decretul cu privire la promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de finantare dintre Republica Moldova, Fondul International pentru Dezvoltarea Agricola si Fondul fiduciar al Programului de adaptare a micilor producatori a fost publicat astazi, 11 august, in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Rompetrol Rafinare anunta un rezultat net consolidat de minus 7 milioane dolari

Rompetrol Rafinare simbol bursier RRC), companie membra a KMG International, a anuntat ieri un rezultat net consolidat, pentru semestrul intai al anului, de minus 7 milioane dolari fata de aceeasi perioada din 2016, cand a raportat un rezultat net de 22 milioane de dolari, potrivit unui raport financiar trimis Redactiei.

Rompetrol Rafinare anunta un rezultat net consolidat de minus 7 milioane dolari

Rompetrol Rafinare simbol bursier RRC), companie membra a KMG International, a anuntat astazi un rezultat net consolidat, pentru semestrul intai al anului, de minus 7 milioane dolari fata de aceeasi perioada din 2016, cand a raportat un rezultat net de 22 milioane de dolari, potrivit unui raport financiar trimis Redactiei.

Presa: HBO ar putea plati 250.000 de dolari, pentru recuperarea documentelor furate de piratii cibernetici

Canalul american HBO s-ar fi oferit sa plateasca o rascumparare in valoare de 250. 000 de dolari hackerilor care au spart bazele de date, furand documente confidentiale, intre care si scenarii ale serialului Game of Thrones.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Noul sistem privind plata defalcata a TVA va genera dificultati majore de flux de numerar/ Masura reprezinta o ingerinta asupra dreptului de proprietate al firmelor

Noul sistem privind plata defalcata a TVA, in primul rand va genera dificultati majore de flux de numerar, cu consecinta necesitatii atragerii unor noi surse de finantare, sau in cazuri nefericite, chiar cu intrarea in insolventa a agentilor economici onesti, se arata intr-un comunicat transmis joi de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, organizatie care reuneste cei mai mari investitori romani si straini. In plus,precizeaza comunicatul, odata cu aplicarea sistemului se intentioneaza aplicarea unor sanctiuni considerabile amenzi in valoare de 10% - 50% din valoarea TVA nevirata in contul furnizorului / prestatorului), chiar si in situatia unor plati facute din greseala in alte conturi decat conturile dedicate de TVA.

Profit net de 252,7 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 252,7 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profit net de 868 milioane lei, pentru Romgaz

Romgaz a inregistrat un profit net de 868 milioane lei, in primul semestru din acest an, in crestere cu 41,1% comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe seama urcarii vanzarilor de gaze naturale si energie electrica si a diminuarii cheltuielilor, potrivit unui raport trimis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MedLife vrea sa atraga prin bursa o finantare de 80 milioane euro pentru achizitii si proiecte greenfield

Consiliul de administratie al MedLife a convocat actionarii pe data de 13 septembrie pentru a propune ca operatul de servicii medicale private sa atraga o finantare prin Bursa de Valori Bucuresti BVB) de aproximativ 80 milioane de euro pentru achizitii si proiecte de tip greenfield, potrivit unui comunicat al companiei.

Profit net de 55 milioane euro, pentru Raiffeisen Bank

Profitul net al Raiffeisen Bank a crescut cu 2%, pana la 55 milioane euro in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Profit net de 27,7 milioane lei, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa si in plin proces de vanzare a activelor, a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 27,68 milioane lei 6,1 milioane euro), in crestere cu 48,8% fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul majorarii afacerilor cu 27%, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fonduri nerambursabile 2017: Max. 7 milioane Euro pentru firme si fermieri, sa-si impadureasca terenurile

Fermierii-persoane fizice, firme si alti proprietari de terenuri vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 7 milioane de euro in total, pentru lucrari multianuale de impadurire a pamanturilor, printr-o linie de finantare anuntata miercuri de Agentia Nationala de Plati si Interventie in Agricultura APIA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )