Libnet.ro
UNICEF

00:07

24 IT. Cele mai asteptate telefoane ale anului 2018

Antena3 Antena3,
24 IT. Cele mai asteptate telefoane ale anului 2018

2017 a fost anul telefoanelor cu ecrane generoase care au facut pasul spre camerele duale si care au fost dotate cu procesoare puternice. 2018 se arata un an interesant din acest punct de vedere. La finalul lunii. continuă pe Antena3

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Anul 2018 va fi generos in lansari de filme care mai de care mai interesante. Iata cele mai asteptate 32 dintre acestea.

Cele mai norocoase zodii ale anului 2018: castiguri financiare importante si noi oportunitati profesionale

Zodiile guvernate de Marte vor avea un an extrem de norocos. Fie ca vor gasi o idee de afacere care ii va ajuta sa dea lovitura, vor fi promovati sau vor castiga la loto, 2018 va fi un an fabulos pentru ei.

Iata care sunt cele mai asteptate masini in 2018

In urma cu cativa ani ne asteptam sa avem pe strazi in 2018 semnificativ mai multe masini hibride fata de alti ani si mult mai multe lansari de astfel de modele, insa momentul intarzie sa apara, iar SUV-urile raman principala atractie in piata auto.

Cele mai ciudate inventii ale tuturor timpurilor. Cum arata robotul care te hraneste cu suc de rosii si la ce folosesc sandalele cu talpa de iarba

Sandalele care detecteaza metale, robotul care te hraneste cu suc de rosii in timp ce alergi sau furculita pentru deget sunt doar cateva dintre cele mai bizare inventii, care nu au avut succes la public, dar au starnit mare amuzament.

VIDEO Iarna de vis din Retezatul Mic. Cele mai frumoase privelisti de pe munte

Peisaje de basm se dezvaluie calatorilor care ajung in aceste zile in Retezatul Mic. Cele mai inalte varfuri ale Retezatului sunt acoperite cu un strat consistent de zapada, iar turistii se pot apropia de ele, urcand la Saua Iepei 1950 metri) pe un traseu accesibil excursiilro de o zi.

Trendul astrelor in saptamana ce urmeaza, cu Camelia Patrascanu. Care sunt zilele cele mai dificile

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit la Antena 3 despre trendul astral al saptamanii 8 - 14 ianuarie. Cele mai dificile zile ale saptamanii viitoare vor fi luni si marti, cand.

Top 50 cele mai frumoase zicatori ale romanilor. De popa nu scapi nici la groapa sau Baba este calul dracului

Romanii au pastrat un numar impresionant de proverbe si zicatori, a caror origine s-a pierdut de-a lungul timpului si ale caror intelesuri starnesc deseori controverse.

Cele mai frumoase bijuterii de la Golden Globes 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au indreptat nu doar spre vestimentatiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci si asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iata care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie.

Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018

Desi a fost vorba in marea majoritate tinute vestimentare negre, stilistii au privit in detaliu si au intocmit clasamentul cu Cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2018.

Perspectivele anului 2018 in turism. Fascinati de imagini de pe alte continente, tot mai multi romani pleaca in destinatii exotice

Fotografiile din vacante in diverse tari din Africa, America de Sud sau Asia, distribuite pe internet, ii atrag si ii determina pe din ce in ce mai multi romani sa cumpere sejururi in destinatii exotice, acesta anuntandu-se a fi unul dintre cele mai dinamice segmente de calatori in 2018, preconizeaza Cristian Pandel, Chairman of the Board Christian Tour, cel mai mare touroperator de pe piata romaneasca.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )