Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Saber Guardian 2017 - Cel mai amplu exercitiu militar al ultimelor decenii in Romania: Peste 25.000 de militari condusi de SUA se vor antrena in Romania, Bulgaria si Ungaria

Circa 25. 000 de militari din 23 de tari aliate NATO si partenere vor participa, in perioada 11-20 iulie, la exercitiul multinational Saber Guardian 2017 SG17), condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR), care se va desfasura pe teritoriile Bulgariei, Romaniei si Ungariei. Seria de exercitii militare vor consemna cel mai amplu astfel de eveniment din Romania ultimilor decenii. continuă pe Hotnews

25.000 de militari participa la cel mai mare exercitiu organizat in Romania in anul 2017

000 de militari participa, incepand de marti, la Saber Guardian 2017 SG17), acesta fiind cel mai amplu exercitiu desfasurat, in anul 2017, in regiunea tarii noastre.

Aproape 750 de militari din cadrul Fortelor Navale participa la exercitiul Saber Guardian 17

Aproape 750 de militari din cadrul Fortelor Navale vor participa, pana in 22 iulie, la sase secvente ale exercitiului Saber Guardian 17, cel mai mare exercitiu din istoria moderna a Romaniei, ca numar de militari si state participante. Marinarii militari vor lua parte, printre altele, la un exercitiu de evacuare a ranitilor pe cale aeriana si la diverse scenarii de lupta.

Zeci de mii de soldati, prezenti in Romania! incepe cel mai mare exercitiu multinational de la Marea Negra (VIDEO)

Militarii fortelor terestre au inceput instructia in cadrul exercitiului GETICA SABER-17. Acesta va fi condus de Fortele Terestre ale Statelor Unite din Europa USAREUR) si se va desfasura in.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

Ministerul Muncii isi cumpara masini in valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-pret

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019, in valoare de 335. 250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-pret.

Cum sa faci cel mai gustos porumb! Asta este ingredientul secret

A venit vara si deci este si timpul porumbului fiert. Pentru a avea parte de cel mai gustos porumb fiert click pofta buna iti recomanda cateva mici trucuri. Ingrediente: 6-8 buc. porumb de lapte,.

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

Scandal urias la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC Constanta, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din.

Robert Millar, cel mai bun catarator al Turului Frantei in 1984, a anuntat ca acum e femeie si se numeste Philippa York

Robert Millar, in varsta de 58 de ani, cel mai bun catarator la editia din 1984 a Turului Frantei, a anuntat, printr-un mesaj postat pe site-ul cyclingnews. com, ca a devenit femeie si acum se numeste Philippa York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )