Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

B1 B1,
Ce se intampla cu tabletele pentru noul an scolar, promise de Guvern. Monica Anisie: incepem livrarea. Care sunt primele judete vizate

238 de scoli se incadreaza in scenariul rosu, potrivit caruia, cursurile se vor desfasura online. Numarul ar putea creste in saptamanile urmatoare, in contextul in care specialistii se asteapta la. continuă pe B1

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de.

Regulile pentru noul an scolar au fost publicate! Ce le impune Ministerul profesorilor si elevilor

Noul an scolar vine cu reguli noi. Profesorii pun note fara sa mai ceara acordul parintilor, este interzisa inregistrarea cursurilor predate online, elevii primesc absente daca nu participa la orele online, iar parintii pot participa la ore cu elevii minori. Acestea sunt cateva din regulile noi pentru scoala online, publicate in Monitorul Oficial.

Recomandari pentru noul an scolar. Trei lucruri care tin elevii departe de pandemie

Exista trei lucruri care ne tin in siguranta in orice situatia si care trebuie respectate in pandemia, mai ales odata cu inceperea noului an scolar, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica.

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )