Libnet.ro
UNICEF

16:45

2AM, cuprinsi de melancolie in videoclipul piesei Regret!

Devorator Monden Devorator Monden,
2AM, cuprinsi de melancolie in videoclipul piesei Regret!

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi asa ca baietii de la 2AM au decis sa ne ofere un nou videoclip perfect pentru aceasta perioada, pentru noua lor balada, intitulata Regret. Piesa este extras de pe cel mai recent mini album al grupului, Nocturne. Seulong, Jinwoon, Jokwon si Changmin isi surprind fanii in noul videoclip . continuă pe Devorator Monden

HOT! will.i.am, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si French Montana lanseaza videoclipul piesei Feelin Myself!

Trackul este extras ca single oficial de pe editia deluxe a albumului willpower pe care will. am o lanseaza astazi, 26 noiembrie, concomitent cu videoclipul piesei Feelin Myself. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperii Wiz Khalifa si French Montana si cantareata Miley Cyrus. Videoclipul, care a avut premiera in urma cu doar cateva ore, nu iese .

HOT! DickPunks revin cu videoclipul piesei Goodbye Girlfriend + EP-ul Hello Goodbye!

Grupul rock sud-coreean DickPunks, compus din Tae-Hyun, Hyun-Woo, Jae-Heung si Ga-Ram, si-au lansat pe 27 noiembrie un nou EP, intitulat Hello Goodbye, concomitent lansandu-se insa si videoclipul piesei Goodbye Girlfriend. Nu ne trebuie mult timp pentru a ne da seama doar din titlu ca noua piesa a baietilor de la DickPunks este o frumoasa balada .

HOT! Eminem a lansat videoclipul piesei Rap God!

Asa cum ne-a promis, rapperul american a dezvaluit pe 27 noiembrie videoclipul full al unuia dintre single-urile sale recente si anume Rap God. Anterior, Eminemle-a oferit fanilor sai un mic preview al noului clip. Cu parul blond si imbracat la patru ace, Eminem ii aduce in videoclipul piesei Rap God un omagiu celebrului caracter al .

Sophie Ellis-Bextor, cuprinsa de nostalgie in videoclipul piesei Young Blood!

Asa cum era de asteptat, noul single al cantaretei britanice beneficiaza acum si de un videoclip oficial. Young Blood este primul single extras de pe cel de-al cincilea album din cariera lui Sophie Ellis-Bextor, intitulat Wanderlust, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2014. Artista mizeaza pe simplitate si pe lucruri marunte in videoclipul piesei .

Lush lasa trecutul in urma in videoclipul piesei Yesterday!

Jamie, Mini si Sara, cunoscute publicului sub numele Lush, isi lanseaza videoclipul celui de-al doilea single din cariera, intitulat Yesterday. Fetele au debutat in vara acestui an cu single-ul Miserable, aratand lumii de ce sunt in stare din punct de vedere muzical. Conceptul noului single, Yesterday, se axeaza pe gasirea unui nou sine si lasarea .

New artist: YYZ aduc un aer fresh muzicii si lanseaza videoclipul piesei Lost In The Mix!

YYZ este un grup pop englez/canadian alcatuit din solista Ali McNally, pianistul si chitaristul Dan Gamble si DJ-ul Martin Dean. Dupa ce au petrecut o perioada lunga inchisi intr-un studio de inregistrari, cei trei mebrii YYZ au decis ca este momentul ca publicul sa faca cunostinta cu stilul lor unic. Dupa ce au lansat cateva .

New artist: Chanel West Coast ii aduce un omagiu lui Karl Lagerfeld in videoclipul piesei Karl!

Chanel West Coast, pe numele sau adevarat Chelsea Chanel Dudley, este o rapperita, compozitoare, actrita, model si vedeta de televiziune americana care locuieste in prezent in Los Angeles, artista avand radacini rusesti. Frumoasa cantareata a devenit cunoscuta publicului din tara sa gratie aparitiilor sale in cadrul show-urilor MTV Fantasy Factory si Ridiculousness. Momentan Chanel West .

HOT! TASTY iau cu asalt strazile din Hong Kong in videoclipul piesei Day N Night!

Gemenii Daeryong si Soryong, cunoscuti publicului sub numele de TASTY, revin in atentia fanilor lor cu un nou videoclip, pentru super trackul Day N Night. Fanii au avut de asteptat o buna perioada pana la lansarea acestuia, membrii formatiei oferindu-le insa fotografii si sneak peek-uri din cadrul acestuia. Catchy si amuzanta, piesa Day N Night .

Lady Gaga si R. Kelly vor lansa videoclipul piesei Do What U Want pe 3 decembrie!

Era si cazul sa aflam detalii despre clipul celui mai recent single oficial al excentricei cantarete! Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly, este cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP, material lansat pe 11 noiembrie. Piesa s-a bucurat de un foarte mare succes inca de la lansarea sa, ajungand No.

John Newman, acaparat de halucinatii in videoclipul piesei Losing Sleep!

Succesul continua sa bata la usa lui John Newman. Dupa ce a extras de pe albumul sau de debut single-urile Love Me Again si Cheating, ambele devenind hituri in scurt timp, ascensiunea talentatului artist britanic continua cu piesa Losing Sleep, cel de-al treilea single extras de pe albumul Tribute. John Newman ii ofera single-ului sau .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )