Libnet.ro
UNICEF

01:05

La 30 de ani de la lovitura din decembrie and 89, victoria Moscovei este deplina (II)

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
La 30 de ani de la lovitura din decembrie and 89, victoria Moscovei este deplina (II)

Teroristii au actionat in grupe de cate trei Din data de 21, de la ora zece dimineata iesisem pe strazi, impreuna cu cativa prieteni - Pascal Ilie Virgil, autorul unor imagini extraordinare din aceea perioada - si trecusem prin tot ce se putea trece, reusind sa scap aproximativ intreg. Ma pierdusem de prieteni, dar imi facusem amicitii de conjunctura. continuă pe Ziarul Bursa

La 30 de ani de la lovitura din decembrie and 89, victoria Moscovei este deplina (l)

Comicaria sarbatoririi evenimentelor din 1989 este o circoteca de cea mai joasa factura - justitia nici pana astazi n-a reusit sa-l aduca pe Ion Iliescu in fata instantei. in schimb, pompoase gangaveli de la tribuna Parlamentului, solemnitati goale de continut. S-a turnat o placa groasa de beton peste dosare si vinovatii, exact cum solicita Ion Iliescu in ultimul sau ravas de pe blog, dupa interviul din TASS.

30 ani de la Revolutia din decembrie 1989. Slujba oficiata la Patriarhie

O slujba de pomenire a eroilor martiri din Decembrie 1989 a fost oficiata luni la Catedrala patriarhala, in prezenta PF Daniel si a membrilor Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

Moneda cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, lansata de BNR in circulatie

Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circulatie, de luni, o moneda din alama cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, precum si, in circuitul numismatic, monede din argint si alama pentru colectionare, conform unui comunicat al BNR, citat de Agerpres.

P Dan Lungu a inaintat o initiativa legislativa pentru declararea Iasului Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989

Dan Lungu, senator USR, a inaintat Biroului permanent al Senatului spre dezbatere si adoptare o initiativa legislativa pentru declararea Municipiului Iasi, Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989. Aceasta propunere a aparut in contextul in care, in luna decembrie a acestui an, se implinesc 30 de ani de la manifestarile curajoase de contestare a dictaturii din Romania, petrecute in 1989 si pe fondul faptului ca desi intamplarile, documentele si istoricii consemneaza importanta pe care Iasul a avut-o in anul 1989, titlul de Oras - martir nu este inca unul atribuit orasului in mod oficial.

Timp de trei ani, barbatul din Pitesti a ascuns un secret teribil. Cruntul adevar a iesit recent la iveala

Timp de trei ani, barbatul din Pitesti a ascuns un secret teribil. Cruntul adevar a iesit recent la iveala.

EXCLUSIV Regizorul Corneliu Porumboiu, la 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989: Am o viziune foarte romantica despre Revolutie, am crezut ca totul se va schimba imediat

EXCLUSIV La 30 de ani de la Revolutie, B1. ro a vorbit cu regizorul Corneliu Porumboiu despre viziunea sa asupra acestui eveniment, dar si despre filmul sau lansat in 2006 A fost sau nu a fost?. Filmul spune.

30 de ani de la Revolutie. Zi de doliu la Timisoara: Sunt comemorati primii 66 de manifestanti ucisi

La 30 de ani de la Revolutie, Timisoara este in doliu marti, cand sunt comemorati primii 66 de manifestanti din oras cazuti pentru libertate in timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie calaii se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni seara pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara unde a comemorat 30 de ani de la Revolutia din 1989. Aici, acesta amintit de tinerii care si-au pierdut viata in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si a subliniat ca cea mai mare dezonoare pentru istoria Romaniei post-comuniste e ca inca nu am aflat adevarul pentru crimele odioase de la Revolutie, a precizat seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )