Libnet.ro
UNICEF

17:30

31 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 5753 noi cazuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
31 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 5753 noi cazuri

Pana astazi, 31 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 241. 339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Nou record negativ la ATI!

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, un nou record negativ in ceea ce priveste numarul de pacienti aflati la ATI: 923! Numarul noilor infectari este de 5753, iar al deceselor de 101, in ultimele 24 de ore! .

Primele ninsori din Romania, pe 31 octombrie. Imagini incredibile: vine haosul in tara

Odata cu ultima zi din octombrie, au aparut si temperaturile scazute si zapada. Imaginile cu primele ninsori din Romania din acest sezon sunt minunate. Iata unde te poti bucura deja de iarna. Au cazut primele ninsori in Romania Reprezentantii Prefecturii Suceava atrag atentia soferilor care pleaca la drum ca in zona de munte a judetului .

Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Nativii Gemeni se confrunta cu probleme de sanatate. Trebuie sa mearga urgent la medic. Horoscop pentru weekendul, 31 octombrie -1noiembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu.Taurii sparg gheata de Luna plina, Leii fac anunturi-bomba in cercul lor de prieteni

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. O Luna plina care vine cu spor sau ne ajuta sa vedem de unde il putem procura, cum atingem prosperitatea. Luna plina vine cu un cadou pentru fiecare, daca stim sa il vedem.

Superstitii la Mosii de toamna, ziua cand sufletele mortilor colinda neincetat. Ce nu ai voie sa faci pe 31 octombrie

Sambata, 31 octombrie, Biserica Ortodoxa a randuit sa se faca pomenirea mortilor. Pomenirea din aceasta zi este cunoscuta si sub denumirea de Mosii de toamna.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Horoscop 31 octombrie 2020. Nu va grabiti sa luati decizii! Zodia care poate pierde multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 31 octombrie 2020 si a aflat ce rezerva astrele tuturor nativilor. Iata care este zodia care poate pierde multi bani sambata daca nu este atenta! Horoscopul zilei de sambata, 31 octombrie 2020 BERBEC Mare atentie, nu luati decizii pripite in ceea ce priveste viata sentimentala. Este foarte .

Horoscop. Influente majore ale Lunii Albastre. Ce se intampla cu Berbecul si Leul pe 31 octombrie

Luna Albastra, fenomen prezent o data la 19 ani, va avea loc, anul acesta, pe 31 octombrie. Desigur, aceasta are influente majore asupra noastra iar astrologii explica exact cum ne afecteaza in functie de zodie. Cum ne afecteaza Luna Albastra, fenomenul de pe 31 octombrie Luna Albastra presupune aparitia a doua luni plini in aceeasi .

Vibratia si potentialul zilei de 31 octombrie 2020. Energie debordanta si sclipiri de geniu

Ziua de 31. 2020 este dominata de vibratia cifrei noua. Simbolul cifrei 9 este spirala. Ea poate duce in sus pana la infinit sau poate cobori pana in pamant. Depinde de cunostintele pe care fiecare dintre noi le-am acumulat de-a lungul vietii si de propria cunoastere de sine pentru a putea beneficia din plin de spirala care urca.

31 OCTOMBRIE, PE GLOB: Infectati - cca. 45 milioane ; Decese - cca. 1,195 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 45 milioane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )