Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romani din Italia, adusi in carantina la Tulcea. Acum au fost ei. Maine poti fi tu

Adevărul Adevărul,
Romani din Italia, adusi in carantina la Tulcea. Acum au fost ei. Maine poti fi tu

Autocarele cu romani veniti din Italia au ajuns la Tulcea, unde au intrat in carantina. Pandemia i-a prins in Peninsula pe toti, indiferent de motivul pentru care se aflau acolo. continuă pe Adevărul

Ministerul Afacerilor Externe: Revin in tara 184 cetateni romani din Italia

Autoritatile romane anunta revenirea in taraa 184 de conationali, din Italia. Acestia vor fi adusi cu un avion apartinand unui operator privat. in continuarea demersurilor comune ale.

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

Romanii din Italia ajung in carantina la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Venetia, va sosi in aceasta seara

Prefectul judetului Constanta a anuntat ca marti, 24 martie, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu va ateriza un nou avion cu romani adusi din Italia.

in cursul acestei seri, revin in tara inca 184 de cetateni romani din Italia

In continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe MAE) si ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, in cursul acestei seri, sunt readusi in tara 184 de cetateni romani din Italia.

CORONAVIRUS. Al patrulea avion cu romani repatriati din Italia aterizeaza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu,a anuntat ca al patrulea avion cu romani din Italia va ateria marti seara pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Acestia vor fi dusi, sub.

Al treilea avion cu romani din Italia va ateriza la Constanta. Toti vor fi dusi in carantina la Techirghiol

Este al treilea avion cu romani repatriati din Italia care aterizeaza la Constanta. Pana acum, toti oamenii au fost bagati in carantina in hoteluri din Mamaia.

O romanca repatriata din Italia rupe tacerea: Am fost batjocoriti incontinuu, ne-au spus ca suntem deja infectati cu COVID-19

O romanca repatriata din Italia, de la Roma, cu o cursa speciala Tarom, a povestit pe Facebook cum s-au derulat procedurile de plasare in carantina.

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge luni seara in Constanta

Al treilea avion cu romani repatriati din Italia va ajunge in aceasta seara pe teritoriul Romaniei.

Cum arata declaratia pe proprie raspundere din Italia, actualizata de autoritati pe 26 martie. Ce are modificat fata de modelul din Romania

Autoritatile sunt complet depasite de coronacriza si in alte tari. Dovada este frecventa cu care se schimba Declaratie pe Propria Raspundere si aici, nu numai la noi. in Italia, nu trecusera trei zile de la ultimul model de Declaratie, ca acum Politia italiana anunta un altul. Subiect de ironii Aceasta declaratie a fost si la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )