Libnet.ro
UNICEF

15:31

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare. continuă pe Adevărul

inca doi morti de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 42

O femeie de 75 de ani si un barbat de 82 de ani, ambii din judetul Hunedoara, ridica bilantul deceselor cauzate de Covid-19, in Romania, la 42, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu caz confirmat.

inca un mort de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 43

Un barbat de 72 de ani a pierdut, duminica seara, lupta pentru viata in Arad. Acesta a fost testat pe 26 martie, dar rezultatul analizei care confirma ca este infectat cu COVID-19 a venit astazi cand a decedat.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 47

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 47 in Romania. Potrivit Grupului de comunicare strategica, ultimul pacient decedat este un barbat de 77 de ani din Hunedoara.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

Doi barbati care instigau oamenii sa iasa din casa, retinuti de politisti. Turbulentii au fost amendati cu cate 5.000 de lei

Doi barbati, care instigau cetatenii sa iasa din case, au fost retinuti de politisti, iar 11 persoane au fost amendate pentru ca nu isi justificau prezenta in afara locuintei.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1292

ACTUALIZARE - 20:42 - inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anuntat, vineri seara fiind vorba de un barbat de 65 de ani din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare. Bilantula urcat astfel la 26 de morti. --- *ACTUALIZARE - 18:32 - inca o persoana diagnosticata cu coronavirus a murit, fiind vorba despre un barbat de 81 de ani din Bucuresti, despre care medicii nu au transmis ca ar fi avut si alte comorbiditati. Numarul deceselor a ajuns la 25. --- *ACTUALIZARE - 13:31 - Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns vineri la 1292 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 263 de persoane, fiind cel mai mare numar inregistrat de la declansarea epidemiei in Romania. Un numar de 32 de pacienti se afla la ATI, starea a 24 dintre ei fiind grava. * ACTUALIZARE - 07:13 - inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

UDATE inca 5 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 52 Trei dintre pacienti, confirmati cu COVID dupa deces

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 52 luni seara, dupa ce au fost anuntate 5 noi decese. Pacienti sunt trei barbati de 52 de ani, 59 si 74 de ani din Ialomita, Bacau si Hunedoara si doua femei de 60 si 65 de ani din Hunedoara si Sibiu. Pentru trei dintre pacienti, confirmarea ca sunt infectati cu coronavirus a venit la 3 zile, respectiv la o zi de la deces.

SITUATIA COVID-19 IN LUME: Numarul deceselor ajunge la 24.906

Bilantul mondial al persoanelor care au murit, vineri, din cauza coronavirusului, a ajuns la 24. 906, in conditiile in care, in ziua precedenta erau peste de 23. 000 de decese in intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )