Libnet.ro
UNICEF

17:45

480 de milioane de euro pentru producerea de baterii destinate masinilor electrice

România Liberă România Liberă,
480 de milioane de euro pentru producerea de baterii destinate masinilor electrice

Banca Europeana de Investitii BEI) va oferi 480 de milioane de euro pentru fabricarea, in Polonia, . continuă pe România Liberă

PRIN COLECTAREA A 4,29 MILIOANE EURO DE LA INVESTITORI Emisiunea de obligatiuni deschisa de Libra Internet Bank, finalizata inainte de termen

Emisiunea privata de obligatiuni, deschisa de Libra Internet Bank de la data de 17 martie, s-a finalizat inainte de termen, prin colectarea sumei de 4,29 milioane euro de la investitori, in mai putin de o saptamana, potrivit unui comunicat de presa.

EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

EY Romania ofera 70. 000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin actiunile desfasurate de Crucea Rosie, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC) si prin parteneriate directe cu reprezentanti ai mediului de business din Romania.

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Vodafone, amendata cu 3.000 de euro pentru incalcarea GDPR - regulamentul UE privind protectia datelor personale

Vodafone, al doilea mare operator local de comunicatii mobile, a fost amendat cu peste 14. 300 de lei echivalentul a 3. 000 de euro) pentru ca a prelucrat gresit date personale ale unei persoane fizice in scopul solutionarii reclamatiei acesteia, ceea ce a determinat ulterior transmiterea raspunsului operatorului catre o adresa de e-mail eronata, a anuntat saptamana trecuta Autoritatea nationala de supraveghere ANSPDCP). Vezi in articol ce masuri corective i s-au solicitat companiei.

Kaufland Romania acorda un bonus de 1,6 milioane de euro angajatilor sai

Kaufland Romania ofera un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia intai, din magazine si depozite, si introduce plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne.

Coronavirus |Kaufland Romania da un bonus angajatilor de 1,6 milioane de euro

Kaufland Romania ofera un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia intai, din magazine si depozite, si introduce plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, conform criteriilor interne, potrivit unui comunicat de.

Finantare de 600.000 Euro pentru dezvoltarea unei platforme de telemedicina

Platforma online de programari la doctor, Docbook a atras o investitie de 600. 000 euro de la Grupul Next Capital pentru a dezvolta o solutie completa de Telemedicina, un domeniu care va redefini zilele acestea interactiunea pacient-medic in contextul crizei mondiale COVID 19. Iar consultatiile, dosarele medicale, consultul pluridisciplinar se vor muta in online, tocmai pentru a se evita interactiunea directa.

Guvernul german aproba un pachet de 750 de miliarde de euro pentru a contracara impactul pandemiei de Coronavirus

Guvernul de la Berlin a anuntat ca-si va asuma noi imprumuturi, pentru prima data din 2013, ca parte a unui pachet de masuri fara precedent, ce totalizeaza 750 miliarde de euro 800 miliarde de dolari), adoptat pentru a amortiza efectele negative ale.

Andreea Marin, exemplu pentru toata Romania. Cum a strans produse in valoare de 440.000 de euro pentru cei afectati acum

Andreea Marin este un ajutor de nadejde pentru Romania in vremurile acestea. Cunoscuta vedeta s-a implicat inca din primele zile in lupta contra coronavirusului. Cum a reusit sa stranga produse in valoarea de 440. 000 de euro pentru cei infectati cu COVID-19? Andreea Marin a strans produse in valoare de 440. 000 de euro Andreea Marin face .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )