Libnet.ro
UNICEF

14:03

4X4, 4WD si AWD: care este semnificatia acestora? Tu stii diferentele?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
4X4, 4WD si AWD: care este semnificatia acestora? Tu stii diferentele?

De fiecare data cand cititi articole despre masini si va sunt oferite informtiile tehnice, se folosesc abrevieri. Pe unele dintre ele le cunoaste toata lumea, cum ar fi cele legate de tipul de motorizare, insa stim cu totii la ce se refera abrevierile. continuă pe Wall-Street Ro

Un vulcan din Islanda care este pe punctul de a erupe ar putea cauza haos in traficul aerian in toata Europa - VIDEO

Un vulcan din Islanda care este pe punctul de a erupe poate cauza haos in traficul avioanelor de pe intregul continent Europa, informeaza presa internationala. Planurile turistilor ce zboara din.

Dosarul de santaj in care este judecat fostul episop al Husilor, Corneliu Barladeanul, se va judeca in sedinta secreta

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis, miercuri, ca dosarul de santaj in care este implicat fostul episcop al Husilor, Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, sa fie judecat in sedinta secreta, pe motiv ca vizeaza viata intima a persoanei, anunta Agerpres.

Cristian Pomohaci - convins ca e victima unui blestem. Care este acesta, potrivit fostului preot

Cristian Pomohaci, preotul caterisit pentru scandalul de corupere de minori este sigur ca a identificat motivul pentru care a avut atat de suferit in ultima vreme. Cristian Pomohaci este.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

Care este tipul de credit potrivit nevoilor tale

De-a lungul vietii sunt si situatii in care banii nu sunt destui pentru a acoperi toate cheltuielile, fie ca vorbim despre cele pe care le-am planificat sau despre cele neprevazute. Pentru astfel de situatii, una dintre.

Examenul pentru permisul auto ar putea deveni si mai greu de trecut. Care este noua proba

Examenul pentru permisul auto ar putea deveni si mai greu de trecut. Cei care vor sa obtina carnetul de conducere ar putea fi obligati sa treaca si de un curs de prim-ajutor in.

Ce fixuri au zodiile? Care este cel mai carcotas nativ? Dar cel mai razbunator?

Fiecare zodie are fixuri si obsesii. Iar unele dintre acestea devin suparatoare pentru alti nativi. Iata care sunt acestea: Cele trei zodii care au ca element pamantul - Taur, Fecioara si Capricorn - sunt plin.

Alina Mungiu Pippidi, detalii ULUITOARE despre Klaus Iohannis, coruptie si servicii secrete. Care este legatura dintre cei trei factori

Alina Mungiu Pippidi a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, in care vorbeste despre situatia din Romania, aceasta criticand in termeni duri felul in care a ajuns.

Ginerele lui Basescu tocmai a primit verdictul in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in.

Ginerele lui Basescu, verdict in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj

Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care era acuzat de complicitate la santaj si instigare la fals in.

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )