Libnet.ro
UNICEF

01:05

7,4 milioane euro, ajutoare de stat pentru cresterea bovinelor

România Liberă România Liberă,
7,4 milioane euro, ajutoare de stat pentru cresterea bovinelor

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de stat in valoare de aproximativ 35,7 milioane lei d. continuă pe România Liberă

CCIR: Proiect pentru Romania va aduce peste 545 de milioane euro la bugetul de stat

Ce este Proiect pentru Romania si de ce este nevoie de o astfel de dezvoltare? Proiect pentru Romania este o initiativa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Primaria.

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

Companiile farmaceutice Novartis, Roche si Genentech, amendate cu 444 milioane euro pentru practici abuzive. Au vandut un medicament de 30 de ori mai scump decat pretul pietei

Autoritatea pentru Concurenta din Franta a amendat colectiv cu 444 milioane euro trei companii farmaceutice pentru practici abuzive, care aveau ca scop mentinerea vanzarilor unui tratament foarte scump, in.

Bani de la stat pentru copii, pe langa alocatii. E oficial, ce trebuie sa faci daca ai intre 6 si 15 ani

Ajutor de la Guvern pentru copiii care vor sa faca sport de performanta! Executivul a adoptat o ordonanta de urgenta OUG) prin care cei nascuti intre anii 2005 si 2014 pot cere bani pentru a-si achizitiona echipamente sportive. Mai multe detalii, in acest articol. Vouchere pentru copiii care vor sa faca sport de performanta Pentru .

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj.

LA 5 ANI DE LA INFIINTAREA CENTRULUI DE SOLUTIONARE ALTERNATIVA A LITIGIILOR BANCARE Beneficii de 3,5 milioane euro pentru consumatorii care au negociat cu bancile prin CSALB Peste 1.500 de negocieri

Peste 1. 500 de negocieri i and 770;ntre consumatori s and 806;i ba and 774;nciIFN-uri s-au derulat de la 1 martie 2016 prin Centrul de Solut and 806;ionare Alternativa and 774; a Litigiilor i and 770;n domeniul Bancar CSALB), dintre care 1. 300 au fost i and 770;ncheiate cu acordul pa and 774;rt and 806;ilor, arata un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca beneficiile obtinute de consumatori in urma acestor negocieri s-au ridicat la 3,5 milioane de euro.

Deficitul balantei comerciale s-a ajustat puternic in iulie, insa ramane la un plus lunar de 480 milioane euro

INS: Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu aproape jumatate de miliard de euro in primele sapte luni +5,1%) fata de primele sapte luni din 2019 *Exporturile de bunuri ale Romaniei au scazut cu -5,1% in iulie fata de luna similara de anul trecut, in timp ce importurile au fost mai mici cu -9,9% *Evolutia mai buna a exporturilor fata de importuri vine pe fondul revenirii cererii externe pentru industria locala Deficitul balantei comerciale s-a redus cu 25,6% in iulie 2020 fata de luna iulie 2019, insa a continuat sa ramana pe negativ la un minus lunar de 480 de milioane de euro, arata datele publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

Tabletele pentru elevi si profesori ar putea fi achizitionate cu bani proveniti de la BIRD, potrivit un acord pentru un imprumut de 200 milioane euro

Tabletele si laptopurile necesare pentru elevi si profesori in contextul desfasurarii cursurilor online ar putea fi achizitionate de catre Guvern prin fonduri provenite dintr-un acord de imprumut incheiat cu Ba.

Euro, maxim istoric pentru a zecea oara anul acesta. Analistii explica devalorizarea monedei nationale

Cursul de schimb leu-euro a atins un nou maxim istoric. Moneda europeana a fost cotata la 4,8590 lei. Astfel, cotatia monedei europene in raport cu leul a atins un nou record pentru a 10-a oara in acest an.

Gest de milioane al Reginei Elisabeta, pentru britanicii ei si nu numai. Se intampla pe 25 septembrie. D-aia e cea mai iubita!

Daca vreti sa calatoriti sau va aflati deja in aceasta perioada in Marea Britanie si sunteti iubitori de cinema, va veti putea bucura de un veritabil tratament regal datorita unor proiectii de filme in format drive-in ce vor fi organizate la Sandringham Estate, una dintre resedintele private ale Reginei Elisabeta a II-a. Nu vor lipsi .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )