Libnet.ro
UNICEF

10:00

84,6% din personalul medical ar putea fi vaccinat pana la finalul lunii ianuarie. Anuntul a fost facut de CNCAV

B1 B1,
84,6% din personalul medical ar putea fi vaccinat pana la finalul lunii ianuarie. Anuntul a fost facut de CNCAV

Personalul medical a inceput imunizarea in faza I a campaniei de vaccinare, ce a debutat la data de 27 decembrie 2020. Pana la finalul lunii ianuarie 2021, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind. continuă pe B1

in medie, 40% din personalul medical aferent celor noua spitale din judetul Alba s-a vaccinat anti-COVID-19. Cinci reactii adverse minore la peste 2.000 de vaccinari efectuate

Circa 40% din personalul medical aferent celor noua spitale din Alba a fost vaccinat impotriva COVID-19, in prima saptamana a campaniei de imunizare derulate in judet. Au fost raportate cinci reactii adverse mi.

Campania nationala de vaccinare: Aproape 70% din personalul medical a fost vaccinat anti-COVID, in etapa I

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor privind Vacinarea impotriva COVID-19 informeaza intr-un comunicat ca, in etapa I, au fost imunizate pana acum 67,5% din personal. Etapa I va continua pana la finalul lunii ianuarie. Astazi, debuteaza cea de-a doua etapa de imunizare.

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

Ministrul Sanatatii anunta sumele pe care personalul medical le va primi pentru vaccinarile din etapa a doua

Guvernul a adoptat in sedinta de vineri o ordonanta de urgenta privind felul in care voir fi platiti cei care ii vor vaccina pe romani. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat vineri, ca personalul medical din spitale si medicii de familie vor primi o plata suplimentara pentru efortul depus peste program, in etapa a doua de vaccinare care a demarat astazi 15 ianuarie.

Spitalul Victor Babes din Timisoara, pe primul loc in Romania dupa procentul celor vaccinati anti-COVID-19. Abia am asteptat sa primim aceasta arma, sa castigam razboiul (VIDEO)

Exista spitale in tara care au reusit sa ajunga la o rata mare de vaccinare anti-COVID-19! De pilda, la Spitalul Victor Babes din Timisoara, mai bine de 95% din personalul medical a fost vaccinat,.

Doar 40% dintre cadrele medicale din Alba s-au vaccinat. Motivele pentru care rata este scazuta

Putin peste 2. 000 de cadre medicale din Alba s-au vaccinat pana in prezent. Cifra reprezinta 40% din totalul personalului medical din judet.

Probleme pentru a doua etapa a campaniei de vaccinare, desi medicul Valeriu Gheorghita a promis o mai buna organizare: Doar opt medici din Botosani s-au incris pentru a face parte din personalul implicat in imunizare

Campania de vaccinare intampina tot mai multe probleme, cu doar o zi inainte de inceputul celei de-a doua etape a imunizarii, in ciuda faptului ca autoritatile, in frunte cu medicul Valeriu Gheorghita au.

Si primarul din Caransebes s-a vaccinat impotriva COVID-19, inaintea persoanelor care au prioritate

Inca un primar a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu se incadreaza in ategoriile prioritare din etapa intai a campaniei. inca un primar a sarit randul la.

Merkel: Carantina ar putea dura pana la inceputul lunii aprilie. Avertismentul cancelarului

Cancelarul Germaniei Angela Merkel le-a spus parlamentarilor partidului sau crestin-democrat ca se asteapta ca actuala carantina impusa pentru a controla raspandirea noului coronavirus sa ramana in vigoare pana la inceputul lunii aprilie, potrivit unor surse citate de cotidianul Bild.

Avertizare meteo. Cod galben de vant in doua judete din Romania. Rafalele vor atinge pana la 60 kmh

Meteorologii Administrastiei Nationale de Meteorologie au emis in cursul zilei de marti o avertizare de tip cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in doua judete din sudul teritorilui.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )