Libnet.ro
UNICEF

13:30

9 persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN7 aproape de Orastie

România Liberă România Liberă,
9 persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN7 aproape de Orastie

9 persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident rutier pe DN7, in apropiere de Orastie, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Opt ambulante au ajuns la fata locului, informeaza Digi24. continuă pe România Liberă

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DN7 aproape de Orastie. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie. Starea ranitilor este stabila

9 persoane au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident rutier pe DN7, in apropiere de Orastie, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Opt ambulante au ajuns la fata locului, informeaza Digi24.

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs pe DN 7, in apropiere de Orastie (VIDEO)

Un accident grav s-a produs joi dimineata pe DN 7, la intrarea in Orastie. Noua persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a intrat in coliziune cu un autoturism, informeaza B1 TV. Un.

VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit si peste 100 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un spital din India

Cel putin 19 persoane au murit si 106 au fost ranite intr-un incendiu la un spital din estul Indiei, sustine politia locala, citata de BBC. Se pare ca focul ar fi izbucnit in sectia de dializa a spitalului privat SUM, din orasul Bhubaneswar, statul Odisha.

VIDEO. Patru persoane au fost ranite intr-un atac armat in parcarea unei scoli din San Francisco

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un atac armat in parcarea unui liceu din San Francisco, au anuntat politia si reprezentanti ai scolii, relateaza Reuters, preluat de News. ro.

Explozie intr-un bloc din Bistrita. 9 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Noua persoane au fost ranite, dintre care una se afla in stare grava, in urma unei expozii care a avut loc intr-un bloc din Bistrita, marti noapte. Din primele informatii, cauza deflagratiei a fost o butelie de gaz. Blocul, care are 40 de apartamente, a fost afectat in intregime.

O tanara a murit intr-un accident rutier langa cimitir. Soferul bolidului a scapat cu leziuni minore

Accident mortal pe centura orasului Oradea. O tanara de 22 de ani a murit dupa ce bolidul in care se afla s-a rasturnat intr-un sant, in apropierea cimitirului. La volan se afla un tanar de 23 de ani care a scapat cu leziuni minore.

Explozie la un bloc din Bistrita. 8 persoane au fost ranite, una este in stare grava

Marti, dupa miezul noptii, a avut loc o explozie la un bloc din Bistrita. Explozia a fost una puternica si a pornit, se pare, de la o butelie. in urma exploziei a fost afectat intreaga cladire, iar 8 persoane au fost ranite. Una dintre persoane, un tanar, este in stare grava.

Noua victime in urma unei tamponari dintre un microbuz si un autoturism pe DN 7, in Orastie

Noua persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc azi dimineata pe Drumul National 7 DN7), la intrarea in Orastie, potrivit Digi24.

Sofer baut si cu permisul suspendat, implicat intr-un accident cu trei victime

Un tanar teribilist s-a ales cu dosar penal dupa ce a provocat un accident de circulatie in care trei persoane au fost ranite. Mai mult decat atat, soferul se urcase baut la volan si avea suspendat dreptul de a conduce.

Un TIR si o camioneta s-au ciocnit pe DN 6: Doua persoane au fost ranite (VIDEO)

Scene dramatice intre Drobeta Turnu Severin si Orsova. Traficul este blocat pe DN6 dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Doua persoane au fost ranite. Un TIR a pierdut controlul directiei, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )