Libnet.ro
UNICEF

06:15

ABRIS preia Green Group, cel mai mare grup integrat de servicii de reciclare din Sud-Estul Europei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ABRIS preia Green Group, cel mai mare grup integrat de servicii de reciclare din Sud-Estul Europei

ABRIS Capital Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii axate pe dezvoltarea companiilor mijlocii din Europa Centrala si de Est, investeste in Green Group, cel mai mare grup integrat de servicii de reciclare din Sud-Estul Europei. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare plantatie de trandafiri din Romania se usuca cu zile. 1.800 de soiuri dispar sub arsita si nepasare

Cel mai mare rozariu din Romania si chiar din sud-estul Europei, situat la 10 kilometri de municipiul Arad, este in pericol de a disparea in cativa ani. Mii de soiuri de trandafiri sunt plantate in rozariul din localitatea Mandruloc.

Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Romanul Alexandru Papazian s-a impus sambata, 6 mai, intr-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Holdem Poker.

Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o luna inainte de debutul festivalului, ICEEfest publica astazi pe site-ul oficial www. icefest. com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an. Lista subiectelor si a speakerilo.

Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o luna inainte de debutul festivalului, ICEEfest publica astazi pe site-ul oficial www. icefest. com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an. Lista subiectelor si a.

Expozitie agricola, unica in Romania. Cel mai mare targ pentru fermieri se deschide la Fundulea pe 19 mai

Concept de expozitie agricola unic in Romania, pe model german, AgriPlanta se pregateste pentru a sasea editie ce se va desfasura in perioada 19-22 mai 2016.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Piata de zidarie va inregistra un avans mai mare de 5% in acest an

Reporter: Cum a evoluat anul trecut piata de zidarie BCA ca volum si ca valoare? Marius Dragne: Estimam ca piata de zidarie a inregistrat un avans usor in 2015, indiferent daca vorbim despre produse tip BCA sau despre zidaria ceramica. Datele noastre indica un avans al pietei mai mare de 5%. Pentru piata de constructii a fost cel mai bun an din 2009 pana acum. Evolutia pozitiva inregistrata este un semnal ca piata incepe sa se aseze.

Cea mai mare listare din istorie: Saudi Aramco vrea sa intre pe bursele de la New York, Londra si Hong Kong, unde va strange 150 de miliarde de dolari

Arabia Saudita spera ca atraga Exxon Mobil SUA), Sinopec China) si BP Marea Britanie) la vanzarea a 5% din actiunile grupului Saudi Aramco, listarea fiind programata sa aiba loc pe bursele din New York, Londra si Hong Kong si urmand sa fie cea mai mare din istorie, scrie The Telegraph.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

Caz socant in Vaslui, cu o zi inainte de Pasti. Fata de 15 ani, violata de fratele mai mare

Caz socant intr-o localitate din Vaslui. O fata de 15 ani a fost violata de fratele ei mai mare, in varsta de 28 de ani, cu o zi inainte de Paste. Barbatul este recidivist si in.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )