Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare plantatie de trandafiri din Romania se usuca cu zile. 1.800 de soiuri dispar sub arsita si nepasare

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare plantatie de trandafiri din Romania se usuca cu zile. 1.800 de soiuri dispar sub arsita si nepasare

Cel mai mare rozariu din Romania si chiar din sud-estul Europei, situat la 10 kilometri de municipiul Arad, este in pericol de a disparea in cativa ani. Mii de soiuri de trandafiri sunt plantate in rozariul din localitatea Mandruloc. continuă pe Adevărul

Locuitorii comunitatilor locale trebuie sa trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis astazi alegatorilor din comunitatile locale sa trateze cu cea mai mare responsabilitate scrutinul din iunie si sa aleaga oameni in care intr-adevar au incredere si carora sa le dea prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locala, potrivit surselor din presa.

Doneaza sange! Fii erou!. Studentii medicinisti din noua centru universitare au demarat cea mai mare campanie de donare de sange din Romania

Nevoia de sange este una ce se acopera din ce in ce mai greu. Statisticile arata ca doar doi romani din 100 obisnuiesc sa doneze, in conditiile in care se estimeaza ca aproximativ 60% din populatia tarii va avea nevoie, la un moment dat, de o transfuzie.

Cea mai mare listare din istorie: Saudi Aramco vrea sa intre pe bursele de la New York, Londra si Hong Kong, unde va strange 150 de miliarde de dolari

Arabia Saudita spera ca atraga Exxon Mobil SUA), Sinopec China) si BP Marea Britanie) la vanzarea a 5% din actiunile grupului Saudi Aramco, listarea fiind programata sa aiba loc pe bursele din New York, Londra si Hong Kong si urmand sa fie cea mai mare din istorie, scrie The Telegraph.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

GeForce GTX 1080 cea mai rapida placa video din lume

NVIDIA tocmai a anuntat cea mai sprintena placa video pe care a creat-o vreodata, e intitulataGeForce GTX 1080 si va putea fi achizitionata incepand cu 27 mai. GeForce GTX 1080 a fost descrisa in cadrul conferintei NVIDIA ca fiind ,,cel mai mare GPU, cu cel mai mare cip si cel mai mare procesor din istoria [].

FOTO + VIDEO: Cea mai mare expozitie de arta, in Capitala. Ce surprize ii asteapta pe curiosi

A treia editie a Art Safari transforma Bucurestiul in capitala artei, timp de 11 zile. Astfel, pana in 15 mai, la Palatul Dacia sunt expuse 60 de galerii si institutii culturale din tara si din strainatate, 5 colectii private expuse in premiera si o expozitie centrala cu nu mai putin de 350 de opere vor celebra Centenarul Dada.

In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Iti spun din start, o vacanta pe croaziera o vei intelege si vei trai doar cand esti tu acolo, pe un oras plutitor. O vacanta in croaziera este accesul tau intr-o noua lume, zilnic diferita, care fizic nu exista pe harta, dar pe care tu o poti.

DW: Cea mai mare parte a banilor alocati Greciei a ajuns la banci

Doar 5% din ajutorul financiar international pentru Grecia a fost folosit pentru redresarea economiei, restul fiind rambursat investitorilor privati, majoritatea banci, arata un studiu publicat de Scoala Europeana de Management si Tehnologie ESMT), transmite Deutsche Welle, conform Agerpres.

Robert Stan, candidat ALDE la Primaria Sectorului 6: Cea mai grava problema in Sectorul 6 este ineficienta Aparatului Administratiei Locale a Primariei

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 6, Robert Stan, considera ca PNL are putine sanse in alegerile locale, deoarece schimbarea candidatilor denota o instabilitate. Stan mai spune ca cea mai mare problema in Sectorul 6 este ineficienta aparatului Primariei.

Piata de zidarie va inregistra un avans mai mare de 5% in acest an

Reporter: Cum a evoluat anul trecut piata de zidarie BCA ca volum si ca valoare? Marius Dragne: Estimam ca piata de zidarie a inregistrat un avans usor in 2015, indiferent daca vorbim despre produse tip BCA sau despre zidaria ceramica. Datele noastre indica un avans al pietei mai mare de 5%. Pentru piata de constructii a fost cel mai bun an din 2009 pana acum. Evolutia pozitiva inregistrata este un semnal ca piata incepe sa se aseze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )