Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident deosebit de grav in Alexandria. Mai multe persoane au murit, iar o tanara este in stare grava. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Playtech Playtech,
Accident deosebit de grav in Alexandria. Mai multe persoane au murit, iar o tanara este in stare grava. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Un accident teribil a avut loc in cursul zilei de ieri pe DN 52, judetul Teleorman, la iesirea din orasul Alexandria spre Furculesti. in urma evenimentului tragic, mai multe persoane si-au pierdut viata, iar o tanara se lupta intre viata si moarte. A fost nevoie de interventia rapida a unui elicopter SMURD. Cum a avut . continuă pe Playtech

Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals

Mai multe ambasade la Bucuresti au transmis mesaje de condoleante familiilor persoanelor care au murit in incendiul de la Spitalul Matei Bals de vineri dimineata.

Scrisoare deschisa semnata de mai multe organizatii care cer transparenta in ancheta incendiului de la Matei Bals: Romanii nu mai vor sa auda scuze

Mai multe asociatii si organizatii non-guvernamentale au semnat o scrisoare deschisa adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta care vizeaza incendiul de la Institutul Matei Bals.

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Topul concedierilor: Domeniile cu cele mai multe contracte de munca suspendate

Numarul romanilor care au ramas fara locuri de munca a crescut ingrijorator. Interesant este faptul ca judetele dezvoltate economic conduc in topul celor mai multe contracte de munca suspendate. Avem tot mai multi someri, desi Guvernul se lauda ca ia masuri eficiente ca economia sa nu se prabuseasca.

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Inca 2. 901de romani au fost depistati pozitiv cu coronavirus, numarul total al infectarilor de la debutul epidemiei ajungand la 721. in ultimele 24 de ore, cele mai multe contaminari au fost raportate.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete privind eliberarea din functie a unor magistrati, ca urmare a pensionarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati, ca urmare a pensionarii. De asemenea, seful statului a semnat un.

Spania: Mai multe cutremure au avut loc in Granada. Oamenii panicati au iesit pe strazi. Premierul Pedro Sanchez a facut apel la calm

Mai multe cutremure au avut loc in regiunea Granada, din sudul Spaniei, in noaptea de marti spre miercuri. Seismele nu au provocat victime sau pagube materiale, dar oamenii panicati au iesit pe strazi. Premierul Pe.

Mai multe structuri din Ministerul de Interne coordonate de Bogdan Despescu trec in coordonarea lui Lucian Bode Explicatiile ministrului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca a semnat un ordin prin care mai multe structuri din minister - intre care Corpul de Control, Directia de Audit, Directia Generala de Protectie Interna, Directia Generala Anticoruptie - au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Aceste structuri erau coordonate de secretarul de stat responsabil cu ordinea publica, Bogdan Despescu. Decizia a fost luata in contextul scandalului legat de Radu Gavris si de patru procurori, depistati de politisti in restaurantul Hanul lui Manuc, seful Politiei din Centrul Vechi, Cristian Ghica, acuzand un filaj in acest caz.

Incendiu devastator in sectorul condus de Piedone. Trei case incendiate si mai multe victime

Tragediile se tin lant in Romania, astfel ca tot mai multe incendii izbucnesc in aceasta perioada geroasa. Un eveniment trist a avut loc in Ploiesti, acolo unde o femeie, in varsta de 67 de ani, a ars ca o torta dupa izbucnirea unui incendiu puternic. Incendiu violent in Bucuresti Un incendiu puternic a avut loc .

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )