Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

B1 B1,
Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi. continuă pe B1

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul.

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze in subteran

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze.

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Sectie de terapie intensiva din Londra inchisa din cauza unei superciuperci

Din cauza a ceea ce specialistii numesc superciuperca, o importanta clinica de terapie intensiva din Londra a fost inchisa, anunta News. ro citand The Telegraph, dupa cum relateaza HotNews.

Explozie puternica in Suceava, din cauza unei acumulari de gaze in canalizare

Trei capace de canal au sarit in aer, sambata, in urma exploziei unei acumulari de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. in urma exploziei, o persoana a suferit arsuri.

Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

Capitania Zonala Tulcea a inchis, joi dimineata, traficul navelor pe canalul Sulina. Decizia a fost luata dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, in zona Maliuc-Ilganii de Sus, a fost observat un.

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor din Marea Britanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca autoritatile trebuie sa condamne cat se poate de ferm gesturile discriminatorii impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie.

Magazinul unor romani din Marea Britanie a fost incendiat. Reactia MAE dupa incident

Un magazin apartinand unor cetateni romani a fost incendiat in noaptea de 8 iulie, in localitatea Norwich din Marea Britanie, MAE solicitand autoritatilor britanice sa clarifice.

Leadsom: Dreptul de a ramane in Marea Britanie post-Brexit va depinde de permisele de munca

Cetatenii UE care vin in Marea Britanie dupa ce tara va parasi Uniunea Europeana vor trebui sa obtina permise de munca daca doresc sa ramana, a declarat Andrea Leadsom, una dintre cele doua.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )